برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه با موضوع نماز ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۶:۵۷ کد : ۱۸۲۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی با همکاری دفتر توانمند سازی نیروی انسانی با حضور مهدی دهشتی از اساتید دانشگاه و حوزه علمیه قم کارگاه آموزشی با موضوع نماز ویژه کارکنان در سالن شهید باهنر واحد کرج برگزار شد.

در این کارگاه دو روزه که با استقبال خوبی از سوی کارکنان این دانشگاه برگزار شد، مسائلی در خصوص اهمیت، نقش و جایگاه نماز جماعت در زندگی فردی و اجتماعی مطرح گردید.

در پایان این کارگاه آموزشی نیز به شرکت کنندگان هدایای نفیسی از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی اهد شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج