در بیست و یکمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مطرح شد:

تغییرات چارت سازمانی، جزئیات اجرای طرح شفا و اصلاح بودجه واحد کرج

۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۷:۵۲ کد : ۱۸۳۴ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، بیست و یکمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور دکتر محمدحسن برهانی‌فر و اعضای این کمیسیون در سالن شورای واحد کرج برگزار شد.

در این جلسه دکتر برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن سخنانی به تشریح بخش‌های مهم برنامه‌های تدوین شده برای سال آتی را در واحدهای دانشگاهی استان البرز و بویژه واحد کرج پرداخت و اجرای دقیق و زمان‌بندی صحیح را لازمه پیشبرد اهداف عنوان کرد.

وی با تاکید بر استقبال از نظرات و ایده‌های سازنده و جدید در استان البرز از اعضای حاضر خواست با جمع‌آوری نظرات کارشناسی شده در حیطه مسئولیت خود، در حرکت رو به جلو و سرعت‌بخشی به روند پیشرفت دانشگاه سهیم باشند.

از مباحث بسیار مهم مطرح شده در این کمیسیون می‌توان به بحث تغییرات لازم در چارت سازمانی واحد کرج در جهت چابک‌سازی سیستم اداری و تصویب تغییرات صورت گرفته اشاره کرد.

در بخش دیگری از جلسه نیز اعضا به چگونگی اجرای طرح شرکت‌های فناوری نوین دانشگاه آزاد اسلامی موسوم به  «طرح شفا» پرداختند و با بررسی جزئیات لازم، به پیش‌بینی امکانات و فضاهای لازم پرداختند.

در بیست و یکمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای استان البرز همچنین اصلاحات مربوط به بودجه واحد کرج مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج