پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به مناسبت فرارسیدن نوروز سال ۱۳۹۷

۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۷ کد : ۱۸۴۵ اطلاعیه ها

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر اللیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حول حالنا الی احسن الحال

نوروز باستان فرصتی دوباره برای مشاهده ی قدرت لایزال الهی در زنده کردن طبیعت و نو شدن زندگی و زمانی مناسب برای بازاندیشی و دوراندیشی در عالم خلقت و تامل در مورد آینده و هدف خلقت انسان است.
اینک در آغاز سال ۱۳۹۷ که از سوی مقام عظمای ولایت به سال "حمایت از کالای ایرانی" مزیّن شده است ، از صمیم قلب برای شما عزیزان و خانواده ی محترمتان سالی توأم با سلامتی و شادابی آرزو نموده ، امیدوارم همه با هم در سال جدید مصمّم تر از همیشه در جهت شکوفایی بیشتر دانشگاه، گام های بلند برداریم تا هم به منویّات مقام معظّم رهبری "مد ظله العالی "و تحقّق شعار امسال جامه ی عمل پوشیم و هم ترقّی و تعالی دانشگاه را رقم زنیم .
این جانب حلول ماه رجب و مقارن شدن آن با سال نو را به همه ی همشهریان فرهیخته به ویژه دانشگاهیان اعم از، اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان خدوم و دانشجویان عزیز دانشگاه ازاد اسلامی استان البرز تبریک و تهنیت عرض می گویم.
امید است با اتحاد و همدلی برای تحقق اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران به سوی قله های پیشرفت علمی، فرهنگی و نیز سرافرازی دانشگاه آزاد اسلامی گام برداریم.

دکتر محمد حسن برهانی فر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز