دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز خبر داد:

تعامل با دانشگاه‌های دیگر کشورها برای تبادل استاد و دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز

۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۸۵۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مراسم جشن مبعث و دیدار نوروزی ریاست محترم دانشگاه ازاد اسلامی استان البرز با کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد هاشمی مسول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان البرز و جمعی از مسئولین و کارکنان واحد هشتگرد برگزار شد، دکتر برهانی فر ضمن تبریک سال نو و عید مبعث رسول اکرم (ص) به شعار سال اشاره نمود و از جامعه دانشگاهی خواست برای تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی  تمام توان خود را به کار گیرد.

در این مراسم دکتر برهانی فر در خصوص اقتصاد و مشکلات و راه حل های موجود به منظور برطرف کردن این مشکلات و تولید علم و ثروت خصوصا در واحد هشتگرد توصیه هایی مطرح کرد و گفت:«به دلیل پتانسیل بالایی که در واحد هشتگرد برای این کار وجود دارد، باید برنامه ریزی لازم انجام شود و راهکارهایی برای ایجاد انگیزه به منظور مشارکت بیشتر اساتید در حل مشکلات اقتصادی دانشگاه و تولید ثروت مشخص شود.»

وی در ادامه از مطالعه و پیگیری رشته های جدید وبه روز دنیا در دانشگاه‌های مطرح جهان اشاره نمود و ابراز امیدواری کرد:« با کمک واحدهای استان البرز بتوانیم در تصویب رشته های جدید قدم مثبت برداشته و در ارتقا علمی کشور سهم بیشتری داشته باشیم.»

در ادامه خاطرنشان کرد: «واحدهای دانشگاه استان البرز اگر در خصوص مسایل اقتصادی در آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها دچار مشکل شوند حتما مکاتبات لازم با سازمان مرکزی دانشگاه برای حل مشکلات صورت خواهد گرفت.»

دکتر برهانی فر تعامل با دانشگاه‌های دیگر کشورها برای تبادل استاد و دانشجو در دانشگاه استان البرز خبرداده  و ابراز امید واری کرد در آینده نزدیک این کار محقق شود.

در ادامه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از مسولین واحد هشتگرد خواست با جدیت برای تشکیل کارگروه اقتصادی تلاش کنند و نتیجه را گزارش نمایند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان البرز نیز ضمن تبریک سال نو و مبعث رسول اکرم (ص)، به تشریح چرایی و چیستی شعار حمایت از کالای ایرانی و لزوم تحقق این شعار برای خارج شدن از وضعیت اقتصادی کشور پرداخت.

وی با مروری بر چگونگی مبعث پیامبر (ص)،  از  امید وار بودن در زندگی دینی  سخن گفت و توصیه اکید نمود که با ترویج امید در جامعه و ریشه کن کردن نا امیدی و یاس، بسیاری از مشکلات در جامعه برطرف شده و جامعه رو به رشد خواهد شد.

حجت الاسلام هاشمی افزود: « از اول انقلاب شعار ما میتوانیم را گفته ایم و در بسیاری از عرصه ها مثل انرژی هسته ای یا بسیاری از علوم برتر دنیا موفق بوده‌ایم اما آسیب زمانی بوده که ما جامعه را به سمت ناامیدی و وابستگی برده ایم. »

در پایان این مراسم حجت الاسلام هاشمی از نفرات برتر مسابقات قرآنی واحد هشتگرد با اهدای لوح‌ تقدیرکرد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز

( ۲ )