برگزاری جشن بزرگ مبعث در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۵ کد : ۱۸۵۴ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج جشن بزرگ مبعث پیامبر گرامی اسلام (ص) با حضور دکتر محمد حسن برهانی فر رئیس واحد کرج و جمع کثیری از مسئولین، کارکنان و استادان این دانشگاه در سالن اجتماعات مرکزی برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر برهانی‌فر تقارن عید نوروز و آغاز سال را با اعیاد مذهبی به فال نیک گرفته و گفت: «حلول سال نو در فضای معنوی سه ماه بندگی و عبودیت و با این تقارن های خجسته، نوید سعادت و پیروزی برای همه بندگان مومن و معتقد خداوند را به همراه دارد.»

وی ضمن تبریک این اعیاد بویژه عید سعید مبعث گفت: «امیدوارم که به یمن این تقارن مبارک، خداوند امسال را برای همه مردم سالی پر از برکت، خیر و معنویت قرار دهد.»

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد هاشمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز طی سخنان مبسوطی با بزرگداشت تقارن تحول و دگرگونی طبیعت با اعیاد مذهبی بویژه مبعث پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) ابراز امیدواری کرد: «از خداوند متعال می خواهیم که به یمن این وجود ذی‌وجود، سالی پر از مهر و محبت و شوق و طراوت، عشق و کار و موفقیت و همچنین سلامتی و سربلندی برای یکایک بندگانش رقم بزند.»

وی با بیان روایتی از حضرت علی(ع) در خصوص بعثت حضرت محمد(ص) گفت: «مبعوث شدن ایشان در زمانی اتفاق افتاد که مدتها بود هیچ پیامبری برانگیخته نشده بود و عصر بهم ریختگی جهان بود و مردم در خوابی طولانی به سر می بردند، خواب ها برآشفته شده بود و دنیا در مکر و فریب و دروغ فرو رفته بود و آتش جنگ ها برافروخته شده بود.»

حجت الاسلام هاشمی امروز را نیز عصری عنوان کرد که بسیاری از باورهای ما با باورهای دینی واقعی متفاوت و گاهی در تضاد و تقابل است و این همان مشکلاتی است که در زمان فراغ و هجران از امام وجود دارد و ادامه داد: «اما حتی در این زمان نیز هیچ کس ظلم را خوب نمی داند اما چون حلقه اتصال بین خداوند و مردم در پشت ابر باشد، کسانی پیدا می شوند که با الفاظ و پوشش و کلمات مقدس و باورمند با پرچم صلح و صفا و آرامش، ظلم می کنند.»

وی با بیان توضیحاتی در خصوص ولایت فقیه و وظایف وی و انتظارات متفاوتی که مردم از او دارند گفت: «انتخاب مردم شرط مبعوث شدن پیامبر نیست بلکه انتخاب و برگزیده شدن یک ولی برای انسان ها فقط در حیطه قدرت الهی است و مردم تابع هستند و لذا این امر انتصابی از سوی خداوند است و نه انتخابی.»

در پایان این مراسم حجت الاسلام هاشمی مسابقه ای را به صورت کتبی مطرح کرده و مهلت ارسال پاسخ‌های مکتوب به دفتر نهاد رهبری واحد کرج را تا پایان ماه مبارک رجب مشخص نمود.