با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز:

سرپرست جدید دبیرخانه هیأت امنای استان البرز منصوب شد

۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۳ کد : ۱۸۵۷ اطلاعیه ها

در جلسه شورای واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از دکتر سیدمیرابراهیم صدیق با اهدای لوحی، تقدیر شد و دکتر محمدرضا عسگری به عنوان سرپرست دبیرخانه هیأت امنای استان البرز منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور دکتر محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و جمعی از مسئولین واحدهای دانشگاهی این استان مراسم تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن تقدیر از تلاش ها و زحمات دکتر صدیق در طی دوره تصدی مسئولیت دبیرخانه هیأت امنا از حسن همکاری و برخورد ایشان تجلیل نمود و با ذکر سوابق اجرایی دکتر عسگری ابراز امیدواری کرد در سمت جدید نیز موفق باشد.

دکتر برهانی فر با تاکید بر اینکه رعایت اخلاق و اصول اخلاقی هیچ منافاتی با انجام وظایف ندارد گفت: «بر این باور هستیم که رعایت مبانی انسانی در انجام هر مسئولیتی شرافت دارد بر تمام مسائل دیگر و این مدیریت دینی و الهی است که در عین اجرای درست و کامل قانون هیچ پرخاش یا بی حرمتی انجام نشود.»

در پایان از دکتر صدیق با اهدای لوحی تقدیر و حکم انتصاب دکتر عسگری به وی ابلاغ شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز