به همت بسیج دانشجویی صورت گرفت:

اکران دانشجویی لاتاری و به وقت شام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۵ کد : ۱۸۷۷ اطلاعیه ها

به همت بسیج دانشجویی و با همکاری روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دو فیلم روز سینمای کشور در سالن اجتماعات مرکزی این دانشگاه اکران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  فیلم های لاتاری و به وقت شام در دو روز جداگانه و در دو سانس به نمایش درآمد.

به گفته علی مجیدی مسئول بسیج دانشجویی واحدکرج اکران این فیلم ها در راستای انجام فعالیت های فرهنگی و اجتماعی حوزه بسیج دانشجویی در دانشگاه و به منظور ایجاد پویایی و نشاط فرهنگی صورت می گیرد.

وی تاکید کرد: «نمایش این فیلم ها در دانشگاه با استقبال بسیار چشمگیری از سوی دانشجویان همراه بود به طوری که 700بلیط ورودی برای فیلم لاتاری ظرف دو روز فروخته شد و برای پاسخگویی به علاقمندان یک سانس دیگر نیز به نمایش این فیلم افزوده شد و درمجموع بیش از 2100 نفر بیننده این دو فیلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرج بودند.»

مجیدی افزود: «اجرای این دو برنامه نمونه موفقی از استقبال و ارتباط دانشجویان با محتوای ارزشی در قالب امروزی آن است و بی تردید این طیف از برنامه ها نقطه عطفی در رویکرد فرهنگی جبهه انقلاب خواهد بود که جبهه مقابل و ضدارزشی را به انفعال واداشته است.»