آیت ا... صادق رزاقی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:

تمامی ادیان در مسأله مهدویت با یکدیگر اتفاق نظر دارند

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۹ کد : ۱۸۸۵ اطلاعیه ها

آیت ا... صادق رزاقی نماینده ولی فقیه در دانشگاه های استان البرز با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در جشن نیمه شعبان و میلاد باسعادت منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر(عج) به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجدر این مراسم معنوی آیت ا... رزاقی تقارن این عید بزرگ مسلمین و شیعیان جهان را با روز گرامیداشت مقام معلم تبریک گفت و به بیان مروری بر آثار این شهید گرانقدر و استاد معظم در خصوص مهدویت پرداخت.

وی یکی از نکات بارز شهید مطهری را پایبندی وی به علمش بیان کرد و گفت: «ایشان به صورتی ابتکاری به اثبات اصل مهدویت پرداخت و علاوه بر آیات فراوان، روایات متعدد از پیامبر و ائمه اطهار(ع) بر این مسئله تاکید کرد که هیچ گاه در تاریخ در مهدویت شک و شبهه ای وجود نداشته است.»

وی با ذکر مثال هایی تاریخی ادامه داد: «حتی در قیام مختار هم که به خونخواهی امام حسین(ع) صورت گرفت برای همراه کردن مردم با قیام به مسئله مهدویت متوسل شدند.»

دکتر رزاقی در بخش دیگری از سخنانش به همایش بسیار مهم موعود در ادیان که در سال های گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد اشاره کرد و گفت: «یکی از صحنه های فراموش نشدنی آن همایش لحظه ای بود که در همین سالن نمایندگان ادیان مختلف اعم از زرتشتی، یهودی، مسلمان و مسیحی متفقا به مسئلت مهدویت و ظهور یک موعود در جهان هستی اقرار داشتند و این همان وحدت رویه و اتفاق نظر تمامی ادیان در خصوص مهدویت است.»

وی در بخش دیگری از سخنانش عناصر دیگری از شخصیت شهید مطهری را نیز گوشزد کرد و با اشاره به تعابیری که امام راحل(ره) از ایشان داشته و پاسخ هایی که ایشان به امام راحل می دادند؛ نشان دهنده وجود یک رابطه عمیق شاگرد و استادی میان این دو بزرگوار بوده است که همواره شأن و حرمت استادی امام را حفظ کرده و به آن احترام می گذاشتند.

نماینده ولی فقیه در دانشگاه های استان البرز از دانشجویان خواست با تحکیم روابط معنوی خود با استادان ، تکریم و ادای احترام به استادان خود را به فراموشی نسپارند چرا که طبق روایات و احادیث دین اسلام برکت علم در تکریم استاد است و متقابلا تلاش های معلم در علم و عمل شاگردانش مشاهده می شود.

در ادامه این مراسم با حضور مسئولین از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر با اهدای لوح و جوایز نفیس تقدیر شد. همچین به قید قرعه به حاضرین در جلسه نیز هدایایی تعلق گرفت.