در دیدار هیأت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از دانشگاه امیرکبیر:

نحوه بررسی ورود به بازار تیم های دانشگاهی از نزدیک بررسی شد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۹ کد : ۱۸۸۸ اخبار دانشگاه

جمعی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در پی اجرای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش فعالیت های اقتصادی و دانش بنیان و به منظور بهره‌گیری از تجارب این دانشگاه موفق در زمینه استارت آپ، از فضاها و برنامه های دانشگاه امیرکبیر در ایجاد کسب و کارهای جدید بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این بازدید مسئولین ذیربط در دانشگاه امیرکبیر ضمن توضیحاتی در خصوص نحوه ورود و سرمایه‌گذاری تیم‌های دانشجویی در استارت آپ و سپس طی مراحل قانونی برای ثبت شرکت های دانش بنیان و مستقل شدن بیشترین تلاش صورت گرفته را در تعامل با صنایع بزرگ در بازار ایران و جهان بیان کردند که پس از آن با جذب سرمایه گذار تا مرحله حقوقی و حمایت از شرکت های دانش بنیان ثبت شده حرکت شده است.

همچنین مسئولین حاضر در بخش فناوری مرکز کارآفرینی دانشگاه امیرکبیر توضیحاتی در خصوص نحوه ورود به نمایشگاه هاو همایش های علمی و کاربردی ارائه کرده و آن را جزئی از برنامه رشد این کسب و کارهای دانشگاهی دانستند که در جذب منابع مالی پروژه های اجرایی موثر است.

در این دیدار تیم دانشگاه امیرکبیر با اشاره به رتبه بسیار خوبی که دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در سطح دانشگاه های کشور، پیشنهاداتی برای مشارکت در چند طرح جدید برای راه اندازی و ارائه در سطح کشور ارائه کردند.

از جمله این طرح ها در فناوری اطلاعات در خصوص ارزش های افزوده، هوشمندسازی ساختمان ها و حرکت به سمت احداث شهرهای هوشمند و ... بود که به عنوان تبدیل محتوا به ثروت  برای بررسی ها و هماهنگی های آتی مطرح شد.