در ادامه سلسله بازدیدهای دوره ای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

مسائل و مشکلات استادان دانشکده علوم بررسی شد

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۹ کد خبر : ۱۸۹۲ اطلاعیه ها

دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در ادامه سلسله بازدیدهای دوره ای از دانشکده ها و بخش های مختلف این دانشگاه از کلاس ها، آزمایشگاه ها، کارگاه ها و اتاق های اداری دانشکده علوم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این بازدید که دکتر برهانی فر را جمعی از معاونین و مسئولین دانشگاه نیز همراهی می کردند؛ رئیس دانشکده توضیحاتی را در خصوص نحوه انجام امور اداری و آموزشی، مسائل و مشکلات جاری در دانشکده علوم ارائه کرد.

پس از اتمام بازدید دکتر برهانی فر و مسئولین حاضر در نشستی صمیمی با استادان این دانشکده از نزدیک پای صحبت آنان نشست.

در پایان با بررسی مسائل، مشکلات، پیشنهادات و انتقادات آنان، برای بخشی از خواسته ها و یا مشکلات مطرح شده، راهکارهای مناسبی ارائه گردید و دستورات لازم به منظور پیگیری، رفع و یا بررسی دقیق تر و کارشناسانه برخی مشکلات از سوی دکتر برهانی فر صادر شد.

لازم به توضیح است این سلسله بازدیدها توسط رئیس واحد، در سه بخش ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان در تمام دانشکده ها و بخش های دانشگاهی  به طور مستمر ادامه دارد.