در جلسه مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و آستان قدس رضوی مطرح شد:

مشارکت واحد کرج و سازمان عمران و توسعه رضوی در فعالیت های تحقیقاتی و فرهنگی

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۸ کد خبر : ۱۸۹۳ اخبار تصویری صفحه اول

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در دیدار رئیس و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجبا مدیرعامل سازمان عمران و توسعه رضوی و هیأت همراه وی، زمینه های همکاری و تعامل این دو سازمان بررسی شد.

در این نشست دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج به گوشه ای از توانمندی ها و امکانات علمی، پژوهشی، آزمایشگاهی، اجرایی و تخصصی این دانشگاه اشاره و آمادگی واحد کرج را برای شرکت در طرح های مطالعاتی، پروژه های عمرانی، صنعتی، فعالیت های فرهنگی و اقتصادی اعلام کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز خاطرنشان کرد: «استان البرز نوپاست و به لحاظ جایگاه و پتانسیل در کشور یکی از استان های خاص بوده و قابلیت بسیار بالایی برای اجرای طرحهای فرهنگی، اقتصادی، و صنعتی را داراست کما این که اولین دفتر نمایندگی آستان قدس نیز در این استان تاسیس شد.»

وی در ادامه گفت: «دانشکده فنی و مهندسی و سایر دانشکده های واحد کرج پتانسیل ساخت بسیاری از محصولات خارجی را دارد و برای تحقق این امر تنها به بودجه و امکانات اولیه نیاز است و در صورت تزریق سرمایه اولیه و جذب سرمایه گذار، مشکلی در اجرا و ساخت محصولات وجود نخواهد داشت.»

رئیس واحد کرج پیشنهاداتی را برای مشارکت سه جانبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و تولیت آستان قدس رضوی و استان البرز به منظور دستیابی به ارزآوری و درآمدزایی فرامرزی مطرح کرد و گفت: «نگاه و رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این زمینه نگاه جهان اسلامی است که فراتر از مرزهای کشور حرکت می کند.»

وی در ادامه گفت: «ارادت دانشگاه آزاد اسلامی به ساحت مقدس حضرت رضا(ع) سبب می شود که تمام قد و با تمام امکانات و توانمندی های موجود در کنار این آستان بایستد و آماده مشارکت با این سازمان در فعالیت هایی هستیم که هم دانشگاه، هم سازمان و هم عامه مردم در استان و کشور را منتفع نماید.»

وی با اشاره به توانمندی های علمی و تخصصی استادان و دانشجویان این دانشگاه گفت: «زیربنای توسعه عمرانی، اقتصادی و فرهنگی در دانشگاه وجود دارد و می‌توان با مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی که به آن اعتقاد داریم الگویی برای سایر دانشگاه ها و سازمان ها در کشور ارائه کرد.»

دکتر سید احسان شیرنگی معاون پژوهش و فناوری واحد کرج نیز با مروری بر هرم هیأت علمی، تجهیزات آزمایشگاهی، پتانسیل های پژوهشی و توانایی های فنی و اجرایی این دانشگاه تاکید کرد: «نگاه به استان البرز و واحد کرج نگاهی ویژه است و این دانشگاه آمادگی همکاری و تعاملی تمام و کمال در طرح های اقتصادی، علمی و فرهنگی را دارد.»

دکتر محسن اسماعیلی مدیرعامل و عضو هیأت مدیره سازمان عمران و توسعه رضوی نیز در خصوص فعالیت‌های عام‌المنفعه و غیرانتفاعی سازمان عمرانی آستان قدس رضوی توضیحاتی را ارائه کرد و گوشه ای از این فعالیت ها را احداث فرهنگسرا، کتابخانه، مسکن برای زوج های کم بضاعت جوان و ... برشمرد که عموما در مناطق محروم کشور انجام می گیرد.

اسماعیلی تاکید کرد: «از برنامه های جدید این تولیت راه‌اندازی نمایندگی هایی در سطح استان ها برای جمع آوری کمک ها و خدمات مردم علاقمند برای خدمت رسانی داوطلبانه تحت سازماندهی تولیت این آستان است.»

وی به طراحی مجتمع های چندمنظوره در مناطق مرزی یا محروم کشور و تمهیداتی برای اختصاص بخش هایی به خدمات آموزشی، درمانی و اقامتی، مراکز فروش تولیدات داخلی بویژه محصولات آستان قدس و ... اشاره کرد و ادامه داد: «یکی از اهداف این تولیت جذب و بهره گیری از استعدادها، دانش و تخصص نیروی های دانشگاهی کشور در اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی، فرهنگی، اقتصادی و .... است.»

دکتر اسماعیلی با اشاره به واحد تحقیق و توسعه سازمان تولیت آستان قدس رضوی گفت: «امیدواریم در بخش تحقیق و توسعه و سایر بخش‌های دیگر این سازمان از استعدادهای دانشگاهی واحد کرج و استان البرز بهره بگیریم و بر این اساس تاکید ما بر استفاده از منابع علمی برای انجام هر گونه فعالیتی است.»