شمشادی خبرنگار جبهه مقاومت و کارشناس مسائل منطقه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:

شهدای مدافع حرم در امتداد راه شهدای آزادسازی خرمشهر حرکت می کنند

۰۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۶ کد : ۱۹۰۵ اخبار دانشگاه

با حضور حسن شمشادی خبرنگار جبهه مقاومت و کارشناس مسائل منطقه مراسم بزرگداشت آزادی خرمشهر به همت بسیج کارکنان؛ استادان و دانشجویان، معاونت فرهنگی - دانشجویی و امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و با همکاری بسیج ادارات استان البرز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

شمشادی ضمن سخنانی با تبریک سالروز این حماسه بزرگ و با اشاره به وضعیت کنونی جهان گفت: «امروز ما عرصه‌ای را می‌نگریم که در ادامه راه آزادسازی خرمشهر است و شهدای مدافع حرم در امتداد همان راه حرکت می‌کنند.»

وی با نگاهی به مقاومت در عرصه منطقه ای، بین المللی و جهانی به انتقادات و ابهاماتی که در خصوص بحران سوریه و حضور نیروهای ایرانی در آنجا مطرح می شود اشاره کرد و تصریح کرد: «اغلب این انتقادات و ابهامات به دلیل ضعف دستگاه تبلیغات و اطلاع‌رسانی ما و نیز حملات تبلیغاتی پی درپی رسانه های دشمن است.»

خبرنگار جبهه مقاومت در ادامه گفت: «علیرغم پیشرفت فراوان علمی هنوز هیچ اسلحه ای در دنیا ساخته نشده که بتواند بطور مداوم و بی وقفه شلیک کند. اما اسلحه رسانه تنها سلاحی است که به طور مداوم و مستمر و بدون توقف به اذهان و افکار مردم در حال شلیک کردن است.»

این کارشناس مسائل منطقه با اشاره به حملات تبلیغاتی گسترده رسانه هایی از قبیل العربیه تصریح کرد: «مدت ها پیش از بحران سوریه این رسانه های مغرض حملات خود را علیه دولت و ملت سوریه شروع کرده بودند.»

وی با اشاره به رویکرد مشابه برخی رسانه های فارسی زبان خارجی، آنان را دست اندر کار تشدید اغتشاشات داخلی اخیر معرفی کرد.

در ادامه جلسه پرسش هایی از سوی حاضرین مطرح شده و پاسخ آنها به صورت خلاصه بیان گردید. شمشادی در پاسخ به لزوم حضور ایران در خارج از مرزهای کشور برای دفاع گفت: «امروزه جنگ در جهان فراتر از مرزهای فیزیکی مطرح است و این امر در جنگ ایران و عراق کاملا مشهود بود. شاهد این ادعا در آزادسازی خرمشهر بود که در این عملیات بیش از 19هزار نفر توسط قوای رزمنده ایرانی به اسارت گرفته شدند، که در میان آنها اسرایی از ملیت های مختلف و حتی اروپایی وجود داشتند و همه آنها تحت نام نیروی عراقی در جنگ علیه ایران حضور پیدا کرده بودند.»

وی همچنین تاکید کرد: « با وجود از بین رفتن داعش تفکر داعش همچنان وجود دارد و وظیفه هرکس به تناسب جایگاه و موقعیتی که دارد متفاوت است و همانگونه که از دانشگاهیان در عرصه های علمی و تحقیقاتی انتظار حضور موثر داریم، وظیفه همه مردم بویژه بسیجیان را در این عرصه مهم داشتن بصیرت می دانیم.»

شمشادی در بخش پایانی سخنانش بر لزوم حضور رسانه های انقلابی، ولایت مدار و مستقل از حزب ها و گروه‌های سیاسی تاکید کرد که منافع، مشکلات و دردهای مردم جامعه را منعکس نمایند و ادامه داد: «متاسفانه در تراز رسانه های انقلابی ما، چنین فاکتورهایی هنوز به درستی مشاهده نمی شود.»

وی همچنین شهدای مدافع حرم را مدافع اهل بیت، اسلام واقعی و امنیت مردم معرفی کرد و قدردانی از شهدا - از آزادی خرمشهر و دفاع مقدس گرفته تا شهدای مدافع حرم - را از وظایف تمام احاد جامعه برشمرد.