با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج :

رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی معرفی شد

۰۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۱ کد : ۱۹۰۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج طی مراسمی دکتر سید غنی افتخاری به عنوان رئیس دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج منصوب و از زحمات دکتر افشین زرگر در دوران تصدی این مسئولیت تقدیر شد.

در این مراسم که با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و استان البرز و جمعی از مسئولین واحد کرج برگزار شد، دکتر برهانی‌فر بر اهمیت دانشکده حقوق وعلوم سیاسی با توجه به پتانسیل خوب استادان و دانشجویان فعال و نیز اهمیتی که این دانشکده به عنوان پایگاه آموزشی رشته های علوم انسانی در جامعه دارد، گفت: «این دانشکده جزء بهترین دانشکده های واحد کرج است که با هیأت علمی توانمند و دانشجویان فعال دارای زمینه های رشد و پیشرفت بسیاری است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با مروری بر سوابق اجرایی و توانمندی‌های دکتر افتخاری اظهار امیدواری کرد: «با درایت و جدیت ایشان و با همکاری و همدلی تمامی مسئولین و پرسنل دانشکده، فضایی بهتر از قبل و آینده‌ای روشن‌تر از گذشته پیش روی دانشجویان، استادان و کارکنان دانشکده حقوق و علوم سیاسی باشد.»

دکتر برهانی فر ضمن اعلام حمایت همه جانبه خود از ایشان درانجام وظایف محوله، از کلیه مسئولین و همکاران واحد کرج خواست همچون گذشته با دلسوزی و تعهد خویش به رشد و تعالی این واحد دانشگاهی کمک کنند.»

وی همچنین از زحمات دکتر زرگر تقدیر کرده و ابراز امیدواری کرد در تمام مراحل زندگی موفق بوده و همچنان از همکاری و همدلی با مسئولین دانشکده دریغ ننماید.

دکتر افتخاری نیز ضمن تقدیر از اعتماد دکتر برهانی فر در محول نمودن مسئولیت جدیدش ابراز امیدواری کرد:«با توکل به خداوند، با تکیه بر ایمان و با تلاش و کوشش، توفیق محقق کردن رسالت عظیمی که بر عهده همه ماست را داشته باشیم.»