برگزاری هفتمین دوره طرح قرآنی " رمضان بهار قرآن " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۴ کد : ۱۹۲۴ اطلاعیه ها
معاونت دانشجویی وفرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج همزمان هفتمین دوره طرح قرآنی "رمضان بهار قرآن " را در این دانشگاه اجرا می نماید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج این طرح در راستای برنامه سراسری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و به طور سراسری در تمامی واحدهای دانشگاهی برگزار می شود.

دکتر حسن شوندی معاون فرهنگی و دانشجویی واحد کرج هدف از برگزاری این طرح را ارتقای معرفت دینی و دانش استادان وکارکنان دانشگاه در حوزه فرهنگ و معارف حیات بخش قرآن کریم به ویژه آشنایی بیشتر با تفسیر آیات وبهره مندی از زلال معارف رهنمودها ودستورات حیات بخش قرآن کریم در ماه مبارک رمضان عنوان کرد.

وی افزود» «این دوره  از طرح قرانی "رمضان بهار قران " به کارگاه تفسیر سوره نور  با محوریت اصلاح نظام  خانواده و روابط اجتماعی اختصاص داده شده است و  در واحد کرج  بیش از 400 نفر از استادان و کارکنان در 5 سالن اجتماعات برگزار  می گردد.

وی با اشاره به آزمون این دوره گفت: «این درس از تفسیر نور حجه الاسلام والمسلمین محسن  قرائتی تدریس شده و مدرسان محترم از تفاسیر مجمع البیان فی تفسیر القرآن شیخ طبرسی ، المیزان فی تفسیر القران علامه طباطبایی ، تفسیر نمونه آیت الله مکارم شیرازی وتفسیر هدایت محمد تقی مدرسی به عنوان منبع تدریس استفاده می نمایند.»

مه لقا هاشمی دبیر کانون قرآن و عترت واحد کرج نیز تاکید کرد:«کلیه شرکت کنندگان در طرح می بایست در آزمون پایان دوره که توسط کانون قران وعترت در تیر ماه سال جاری برگزار می نماید شرکت نموده وحداقل 60 در صد نمره را کسب نمایند تا از 32 ساعت گواهی ضمن خدمت بهره مند گردند. »

وی افزود: «به شرکت کنندگانی که بالاترین امتیاز را کسب نمایند جوایز نفیسی اهداء خواهد شد.»

هاشمی گفت: « آزمون حفظ سوره حشر  نیز در تیر ماه در بین کارکنان واساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار خواهد شدو به نفرات برتر جوایزی اهداء می گردد.»