توصیه دکتر برهانی فر به استادان دانشکده های ادبیات و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:بهبود بازدهی علمی سرفصل های آموزشی با افزایش تولید مقالات علمی

۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۳ کد : ۱۹۲۵ اطلاعیه ها

دکتر محمدحسن برهانی فر در سلسه نشست های خود در جمع استادان دانشکده های ادبیات و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حضور یافت.

رئیس واحد کرج در جمع استادان این دو دانشکده با تشریح روند آتی این دانشگاه از استادان خواست در ارتباط با دانشجویان تفاوت های آنان را با نسل های پیش از خود در نظر بگیرند.

وی با اشاره به میزان تاثیرگذاری استادان در شخصیت علمی و پژوهشی دانشجویان به آنان توصیه کرد با اتخاذ تعاملات علمی  موثر در جهت بهره وری علمی دانشگاه حرکت نمایند.

دکتر برهانی فر با تاکید بر رعایت دقیق سرفصل های آموزشی دروس گفت: «با افزایش تولیدات علمی اعم از مقالات ISI، طرح های تحقیقاتی و پژوهشی و پایان نامه های کاربردی و منطبق بر نیاز روز جامعه می توان به بهبود بازده علمی و عملی سرفصل های آموزشی کمک کرد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این نشست همچنین به بررسی مشکلات، مسائل و پیشنهادهای استادان و اعضای هیأت علمی دو دانشکده ادبیات و روانشناسی در خصوص مسائل آموزشی، پژوهشی، اداری و رفاهی پرداخت.