رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره):

راز جاودانگی امام خمینی(ره) در تاریخ ، اثرگذاری تفکرات و اندیشه‌های اوست

۱۶ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۸:۴۴ کد : ۱۹۲۷ اطلاعیه ها

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) در مسجد پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این مراسم که جمعی از مسئولین، استادان، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی حضور داشتند، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در سخنانی به اهمیت زنده نگه داشتن افکار و اندیشه های حضرت امام (ره) و یادآوری رهنمودهای ایشان در تمامی شرایط اجتماعی و سیاسی اشاره نمود و پیروی مردم ایران بویژه قشر دانشگاهی را از این رهبر معنوی بسیار ارزشمند توصیف کرد.

وی با اشاره به اینکه یاد و خاطره امام در تمامی طول تاریخ زنده خواهد بود به بررسی عوامل این جاودانگی پرداخت و گفت: « زنده ماندن یاد امام راحل(ره) به معنی تاثیری است که افکار، اخلاق و رفتار ایشان در طول تاریخ و بر جوامع مختلف دارد.»

وی در ادامه توضیح داد: «برای خدا کار کردن نیز سبب زنده ماندن یاد انسان می شود، چرا که کار برای خدا نه تنها عاملی اثرگذار است؛ بلکه سبب رشد و بالندگی این تاثیر نیز می شود»

دکتر برهانی فر با بیان مثال‌هایی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران و عکس العمل ها و برخوردهای منطقی و درست امام خمینی(ره)، حفظ آبروی مومنان و مردم دار بودن، صداقت در گفتار، عبور از خود برای دیگران، خستگی ناپذیری، اعتماد داشتن به خداوند، پرهیز از یک بعدی بودن و توجه به همه ابعاد زندگی، توجه عمیق به علم و اخلاق - از فلسفه و سیاست گرفته تا عرفان و تفسیر-، زهد، قناعت و شجاعت را از دیگر خصیصه های امام راحل برشمرد که سبب تاثیرگذار بودن شخصیت ایشان بر دیگران است.

وی با اشاره به حدیث هایی از ائمه اطهار افزود: «صداقت ریشه تدین و انقلابی گری ماست که اگر حذف شود دیگر اعمال ما معنی واقعی خود را از دست می دهد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج زندگی امام(ره) را معیاری برای سنجش انسان ها بیان نموده و تاکید کرد: «کسانی که خود را به جریانات انقلابی ایران منسوب می کنند، اما زندگی های غیر شرافتمندانه با حساب های بانکی نجومی و گرین کارت های آنچنانی دارند باید شرمنده باشند.»

وی در پایان کسب توفیق بهره مندی از سیاق معنوی آن امام راحل را برای همه مسئلت نمود.

در پایان این مراسم حاضرین پس از اقامه نماز جماعت با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، بار دیگر با آرمان های امام راحل(ره) و شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و بویژه شهدای مدافع حرم تجدید میثاق نمودند.