فرمانده دوران دفاع مقدس در ضیافت افطار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج :

کسی که برای خدا کار می کند چشم داشتی به پاداش ندارد

۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۶ کد : ۱۹۲۸ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گردهمایی دانشجویان بسیجی واحد کرج با حضور دکتر حسن شوندی معاون دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه و با سخنرانی دکتر زمانی از فرماندهان دوران دفاع مقدس برگزار شد.

در این گردهمایی دانشجویان بسیجی واحد کرج شنونده خاطرات تاثیرگذاری از ایثارها، فداکاری ها و رشادت های دوران دفاع مقدس بودند.

دکتر زمانی در بین دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد کرج ضمن بیان گوشه ای از خاطرات حماسه های به یادماندی هشت سال دفاع مقدس، به بیان رویکرد انقلابی بسیج پرداخت و گفت: « همه اعضای بسیجی باید سیاسی باشند و نه سیاست زده.»

وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تاکید بر واقعی بودن حوادثی که در خاطرات جنگ مطرح می شود، گفت: «مهم است که بدانیم برای خدا کار کنیم یا کار کنیم برای خدا. چرا که اگر کاری را برای خدا انجام دهیم، یعنی منتظر پاداشیم. اما اگر برای خدا کار کنیم هیچ چشم داشتی به پاداش نداریم و این عملکرد درست است.»

این بسیجی رزمنده تاکید کرد: باید پا بگذاریم بر روی منیت ها و تنها برای خدا کار کنیم.»

در پایان بیش از 180 نفر از دانشجویان بسیجی پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در ضیافت افطاری که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، شرکت کردند.