نظر روزنامه آسیا تایمز در مورد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج :

واحد کرج باعث شرمندگی بسیاری از دانشگاه های مطرح اروپایی است

۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۷ کد : ۱۹۳۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج په په اسکوبار خبرنگار ژورنال خبری آسیا تایمز که به منظور شرکت در سلسله نشست های «قدس، پایتخت همیشگی فلسطین» وارد ایران شده بود در بازدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گزارشی در خصوص تجهیزات و استانداردهای بالای تکنولوژیکی این دانشگاه تهیه و منتشر کرد.

وی در این گزارش آورده است: «روز بعد من از دانشگاه آزاد اسلامی دیدن کردم که واحد کرج در آن از نظر اهمیت دومین دانشگاه آزاد ایران است. تجربه فوق العاده ای بود. اگر نگوییم که دانشگاهUCLA  است اما باعث شرمندگی بسیاری از دانشگاه‌های مطرح اروپایی خواهد بود. شهریه سالیانه در این دانشگاه به طور متوسط کمتر از 1000 دلار است. تحریم ها؟- چه تحریم هایی!- هیچ نقشی در تجهیز این دانشگاه نداشته است. بسیاری از تجهیزات ممکن است که به دهه 80 برگردد، اما هرچیزی که لازم دارند را در اختیار دارند.»

اسکوبار پس از حضور در بخش های مختلف این دانشگاه معتقد است که استانداردهای جهانی آموزشی در این دانشگاه وجود دارد و ادامه می دهد: « به لطف رئیس این دانشگاه محمدحسن برهانی فر، همه درهای دانشگاه به روی ما باز بود. در این بازدید من با تمامی روسای دانشکده ها جلسه پرسش و پاسخ داشتم و در مورد مسائل بین المللی صحبت کردم.»

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی                          واحد کرج