تکریم و معارفه رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۱ کد : ۱۹۳۳ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه از زحمات دکتر سروش محیط مافی در سمت ریاست دانشکده دامپزشکی تقدیر و دکتر سیدحامد شیرازی بهشتی‌ها به عنوان رئیس این دانشکده معرفی شد.

دکتر محمدحسن برهانی فر با اهدای لوح تقدیر، ضمن تجلیل از زحمات دکتر محیط مافی برای وی در سایر عرصه‌های خدمت به دانشگاه و جامعه آرزوی موفقیت نمود. وی همچنین با اشاره به برخی از برنامه های اخیر دانشگاه از دکتر بهشتی ها خواست با بهره گیری از تجارب سایر مسئولین و همکاران و با تمام توان در اجرای این برنامه ها گام بردارد.

در ادامه ضمن تقدیر از زحمات دکتر منیره سید مظهری رئیس دانشکده الهیات، به دلیل فعالیت های چشمگیرش در دانشکده الهیات، در این سمت ابقا شده و حکم وی تمدید شد.