دکتر علیرضا زاکانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:

امروز نیروی دفاعی ایران در منطقه سرآمد همه کشورهاست

۰۲ تیر ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۴ کد : ۱۹۴۸ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، به همت بسیج اساتید این دانشگاه مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی دو روزه معرفت افزایی اساتید در سالن شهید مطهری واحد کرج برگزار شد.

دکتر زاکانی در جمع استادان بسیجی واحد کرج ضمن سخنانی به تشریح وضعیت موجود جمهوری اسلامی ایران در جهان و منطقه پرداخت و گفت:« امروز نیروی دفاعی ما در منطقه سرآمد است و حرف اول را می زند.»

وی افزود: «امروز کشور در آستانه و نیازمند یک تحول بزرگ است در غیر اینصورت نتیجه‌ای جز آسیب جدی و عقب‌افتادگی نخواهیم داشت.»

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: « انقلاب اول در سال 57، انقلاب استبداد زدایی، انقلاب دوم در سال 58 انقلابی در پاسخ به توطئه های آمریکا بود و امروز نیازمند انقلاب سوم است و بایستی عدالت، آزادی و استقلال خود را به اثبات برسانیم و این همان تحول بزرگ است.»

وی دلایلی را برای لزوم این تغییر برشمرد و تاکید کرد: که اگر به صورت ویژه به ظرفیت های اختصاصی و ویژه ملت ایران اعم از حاکمیت اسلام، پرچمداری حق، کمک‌های الهی به این پرچمداری، حضور بی‌نظیر مردم در صحنه‌های سیاسی و اجتماعی، رهبری ویژه، امنیت، تجربه، تمدن، سرمایه های مادی و معادن و ذخایر، پرداخته شود؛ به صورت ویژه و اختصاصی نیز به نتیجه خواهیم رسید.

زاکانی با اشاره به تفاوت میان اولویت و فوریت در جامعه تاکید کرد: «در نظام غربی اولویت اول هر حکومتی اقتصاد است اما بر عکس آن اولویت اول در نظام اسلامی همیشه وهمیشه فرهنگ است چرا که به عنوان زیرساخت جامعه به آن نگاه می شود ولی نباید فراموش کرد فوریت ما امروز در کشور اقتصاد است و کسی که می خواهد خدمت کند بایستی در این زمینه تلاش فراوانی بکند.»

وی در عین داشتن منطق داشتن مطالبه حق و دفاع از آن را وظیفه همه افراد جامعه بویژه مسئولین دانست و گفت: «پایه اصلی مشکلات کشور از نظر من تفکر و رسوبات غلط غربی و اعتماد به دشمن، خواب آلودگی و غفلت نیروهای انقلابی، فاصله میان معرفت و بصیرت در متن جامعه و نخبگان با نیازهای جامعه و در آخر دنیاطلبی عمومی و قدرت طلبی نخبگان وخواص می باشد که به به عنوان چهار رکن وجود مشکلات در جامعه امروز کشور مطرح است.»

شهید چمران از دیدگاه همرزمش:

شهید چمران، فرمانده ای با شخصیتی جهادی

کنعانی مقدم در مراسم اختتامیه کارگاه معرفت افزایی اساتید که به همت بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد در توصیف از شهید دکتر چمران عنوان کرد: «او به عنوان یکی از مریدان و مقلدان حضرت امام(ره) شروع به مبارزه کرد و می توان ادعا کرد وی آغازگر مبارزات امروز حزب الله لبنان است.»

دکتر حسین کنعانی مقدم به اشاره به شخصیت خاص این شهید بزرگ و انقلابی، او را صاحب شخصیتی جهادی دانست و گفت: «شهید چمران فرمانده ای بود که بعد جهادی شخصیتش سبب می شد در کنار نیروهای رزمنده اش در میدان حضور داشته باشد و با دوری از هرگونه تملق و چاپلوسی، تنها اهل عمل باشد.»

وی با بیان خاطراتی از دوران مبارزاتش در کنار شهید مصطفی چمران، نوع برخوردهای خاص و روحیه استقامتی و مبارز وی را سبب نفوذ این روحیه پایداری در جزء به جزء نیروهای تحت تسلطش عنوان کرد.

همرزم دکتر چمران از وی به عنوان یک شخصیت برجسته و خاص یاد کرد که با استواری، خوش فکری و آینده‌پژوهی گام برمی داشت و تصریح کرد: «امروز بهترین الگو و اسطوره برای دانشگاهیان اعم از استاد و دانشجو وجود دارد که می‌توان از آن در پاسخگویی به مشکلات، رفع شبهات و رسیدن به اهداف بهره برد.»

وی ادامه داد: «وظیفه استاد دانشگاه تنها تدریس در کلاس نیست؛ بلکه استاد الگویی برای دانشجو است که به واسطه جایگاه خاص و ارتباط ویژه با دانشجو، می تواند تمام مسائل علمی و اعتقادی را برای دانشجو حل نماید.»

در پایان این کارگاه دو روزه اساتید بسیجی واحد کرج ضمن بحث و بررسی پیرامون مسائل مطرح شده، پرسش های خود را عنوان نموده و از سوی سخنرانان به آنان پاسخ داده شد.