با حکمی از سوی فدراسیون کاراته کشور :

استاد مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مربی برتر کاراته سال ۹۶ شد

۰۲ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۹۴۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج رضا آرین شکیب استاد مدعو واحد کرج طی حمی از سوی فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران و رئیس شیتوریو شوکوکای یونیون ایران و آسیا، به عنوان نام آور و مربی برتر کاراته کشور در سال 1396 انتخاب شد.

وی همچنین از سوی فدارسیون کاراته در سبک شیتوریو به عنوان مربی تیم ملی امید و عضو هیأت رئیسه معرفی شده و همچنین عضو هیأت رئیسه سبک شوتوکای یونیون است.

آرین شکیب پیش از این نیز در کارنامه خود قهرمانی مسابقات پیشکسوتان کاراته 2016 تهران و قهرمانی مسابقات جهانی آلمان و نائب قهرمانی مسابقات آسیایی ژاپن را ثبت کرده است.

وی سابقه آشنایی خود با ورزش کاراته را از سال 59 و در باشگاهی در خیابان طوس تهران عنوان کرد که قهرمانان ملی زیادی همچون منصور برزگر، مسعود جمشیدی و علیرضا رضایی و اکبر حیدری را به جامعه ورزشی کشور تقدیم کرده است.

آرین شکیب از سال 71 به عنوان مربی کاراته در تهران مشغول به کار شده و همزمان در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل شد. پس از آن در سال 78 همکاری خود را با دانشگاه آزاد اسلامی آغاز کرد و کارشناسی ارشد خود را نیز در واحد کرج به پایان رسانید. او در حال حاضر دانشجوی دکترای رشته مدیریت ورزشی می باشد و سال ها به عنوان مربی، سرپرست، ناظر و داور مسابقات دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت کرده است. عناوین قهرمانی زیادی را در مسابقات آسیایی و جهانی کسب نموده و همچنین دارای مدرک مربیگری ممتاز از کشور ژاپن، کمربند سیاه دان 7 از فدراسیون کاراته و دانشگاه جهانی کاراته از کشور اسلوونی می باشد.

این استاد مدعو واحد کرج به ورزشکاران رشته کاراته توصیه کرد: «در کنار ورزش حرفه ای و کسب افتخار، به روش علمی و ادامه تحصیل در مدارج بالاتر فکر کنند و با برنامه ریزی دقیق و پشتکار در جهت ارتقای اهداف عالی و کسب افتخارات بزرگتر تلاش نمایند.»