از سوی فرماندهی سپاه امام حسن مجتبی(ع) و سازمان بسیج اساتید استان البرز انتخاب شد:

رئیس دانشکده فنی و مهندسی واحد کرج، رتبه اول اساتید بسیجی استان البرز

۰۵ تیر ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۲ کد : ۱۹۵۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر حامد ثابت رئیس دانشکده فنی و مهندسی واحد کرج به عنوان رتبه اول اساتید بسیجی حوزه فنی و مهندسی دانشگاه های استان البرز برگزیده شد.

سرتیپ دوم پاسدار سید یوسف مولایی فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز با اهدای لوح تقدیری به دکتر ثابت از کوشش ها و تلاش های وی قدردانی کرد.

در بخشی از این تقدیرنامه آمده است: «بسیج شجره طیبه ای است که از رهبر انقلاب اسلامی خمینی کبیر(ره) به یادگار مانده و بدون شک مقام پرافتخار بسیجی که به منزله عصاره فضائل، ایثارگری و پاسداری از ولایت علوی و فاطمی می باشد، افتخار بزرگی است و حفظ این مرتبت جز به توفیق الهی و مجاهدات های مستمر نخواهد بود.»

همچنین سرهنگ پاسدار ناصر واحدی فرمانده سازمان بسیج اساتید استان البرز نیز از دکتر حامد ثابت به عنوان رتبه اول اساتید بسیجی حوزه فنی و مهندسی در دانشگاه های استان البرز تقدیر کرد.