دکتر سیداحسان شیرنگی خبر داد:

تشریح سیاست های کلان پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۰۶:۲۵ کد : ۱۹۷۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تشکیل شورای پژوهش و فناوری واحد کرج، سیاست‌های کلان پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی تشریح شد.

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری، رئیس دانشکده فنی و مهندسی و جمعی از مدیران و کارشناسان حوزه معاونت پژوهشی واحد کرج برگزار شد، دکتر حامد ثابت رئیس دانشکده فنی و مهندسی ضمن ارایه گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی انجام شده طی 2 سال گذشته ، از برنامه ها و هدف گذاری این دانشکده در حوزه پژوهش و فناوری  برای سال تحصیلی آینده سخن گفت.

دکتر سیداحسان شیرنگی معاون پژوهش و فناوری واحد کرج نیز ضمن تشریح سیاست‌های کلان پژوهش و فناوری دانشگاه، اهم برنامه های آتی حوزه معاونت پژوهشی را برشمرد و بر مشارکت هرچه بیشتر اعضای هیأت علمی دانشگاه در فعالیت های فناورانه دانش بنیان تاکید کرد.

وی همچنین از فعال سازی کارگروه اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی در واحد کرج خبر داد و آمادگی این کارگروه را به منظور دریافت طرح های درآمدزا  اعم از دانش‌بنیان یا اقتصادی از سوی استادان، کارکنان و دانشجویان اعلام کرد.

دکتر ابراهیم نژاد مدیر کل پژوهش واحد کرج نیز توضیحاتی در خصوص برنامه‌ها و سیاست‌های حمایتی حوزه پژوهش و فناوری در راستای درآمدزایی غیر شهریه‌ای ارائه کرد.

از مهمترین پیشنهادهای مطرح شده در این شورا می توان به طرح اخذ پروژه‌های برون‌دانشگاهی و راهکارهایی به منظور ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه اشاره کرد.