به منظور صرفه جویی و کاهش مصرف انرژی:

تغییر ساعت کار امور اداری دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۷ کد : ۱۹۷۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، به دنبال ابلاغ تغییر ساعت کار اداری سازمان ها، ارگان ها و ادارات البرز از سوی استانداری، ساعت کار بخش اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تا پایان تیرماه جاری از ساعت 6:30 صبح الی 13:30 بعد از ظهر اعلام شد.

معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز ضمن بخشنامه ای تغییر ساعت بخش اداری این دانشگاه را به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی اعلام نمود.

ابلاغ استانداری البرز برای تغییر ساعت کاری ادارات و ارگان های این استان به منظور مدیریت مصرف و صرفه جویی و کاهش مصرف انرژی در ساعات اوج مصرف و به منظور جلوگیری از قطع برق بخش های ضروری خدماتی مانند درمانگاه ها و بیمارستان ها می باشد.