معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی:

استان البرز به تنهایی ۳% کل مقالات دانشگاه آزاد اسلامی را تولید می کند

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۹ کد : ۱۹۸۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی پس از حضور در واحد کرج از آزمایشگاه ها و نمایشگاه محصولات تجاری شده واحد کرج بازدید کرد.

دکتر رنجبر با استناد به آماری که توسط پایگاه اسکوپوس منتشر شده است گفت: « نتیجه بررسی های صورت گرفته داده های این پایگاه نشان می دهد دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به تنهایی 3% کل مقالات ارائه شده دانشگاه آزاد اسلامی را تولید می کند.»

وی با افتخارآمیز توصیف کردن این آمار گفت: «وضعیت واحد کرج در حال حاضر رضایت بخش است و پیگیری های لازم برای حل برخی مشکلات فنی و ایجاد دسترسی این واحد به پایگاه اسکوپوس در حال انجام است.»

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به 18 طرح پژوهشی در حال اجرا در باشگاه پژوهشگران جوان واحد کرج گفت: «رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی به گسترش اقدامات پژوهشی؛ و در مجموع رویکردی پژوهش محور است و بر این اساس اعتبار پژوهشی در ردیف بودجه های دانشگاهی کاهش نخواهد یافت.»

وی با ابراز خرسندی از وضعیت پژوهشی واحد کرج تصریح کرد: «واحد کرج به دنبال مرجعیت علمی منطقه است و با حفظ جایگاه پژوهشی و افزایش تولیدات علمی خود اعم از مقالات و طرح های پژوهشی این امکان دور از دسترس نیست.»