تاکید دکتر رهبر در جمع مسئولین استان البرز:

تهیه پیوست فرهنگی برای طرح های درآمدزا

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۰ کد : ۱۹۸۱ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در جلسه بررسی طرح های درآمدزا و شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز که در واحد کرج برگزار شد، دکتر رهبر به تشریح بایدها و نبایدهای اجرای طرح های درآمدزا و تاسیس شرکت های دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت.

در این جلسه دکتر فرهاد رهبر رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی برای ورود به بازار اقتصادی و اجرای طرح های درآمدزا را تاکید بر به کارگیری دانش فنی، سرمایه گذاری مشترک در دانش و سرمایه گذاری در امور اقتصادی عنوان کرد و گفت: «اساس کار دانشگاه آزاد اسلامی حفظ شأن و جایگاه و نام دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک مرکز علمی و پژوهشی است.»

وی تصریح کرد: «به منظور پیشگیری از مشکلات اجرایی و فرهنگی بایستی برای تمامی طرح های درآمدزا در دانشگاه آزاد اسلامی پیوست نویسی فرهنگی صورت گرفته و علاوه بر تبعات علمی و اقتصادی، نتایج و تبعات فرهنگی و اجتماعی نیز مد نظر باشد.»

دکتر رهبر در بخش دیگری از سخنانش بر رعایت همه تمامی جوانب در قوانین تجارت تاکید نموده و ابراز داشت: «حمایت از کالای ایرانی به معنی ایجاد یک بازار فروش صرف برای محصولات نیست بلکه های مادی دانشگاه آزاد اسلامی از تولیدکنندگان داخلی بایستی محدود باشد تا زمینه برای ایجاد رقابت سالم در عرصه های بازار ملی و حتی بازارهای خارجی مهیا شود.»

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی :

امروز رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی حل مسئله در کشور است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از تغییر رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی از ساخت و ساز و گسترش فیزیکی به راهکارهای علمی حل مسئله در کشور خبر داد و افزود: «امروز رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی با تاسیس شرکت های دانش بنیان و درآمدزایی علمی، به رویکرد حل مسئله در کشور تبدیل شده است.»

دکتر رهبر با اشاره به وجود سرمایه گذاری سنتی در امور اقتصادی در کشور گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی ضمن اینکه با ارائه ایده های علمی و نوآورانه سعی در ایجاد تحول در سرمایه گذاری سنتی کشور دارد.»

وی با اشاره به وجود تحصیل کرده های بیکار مقطع دکترای در جامعه گفت: «یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی ارائه مهارت آموزش حرفه ای  است؛ چرا که هدف از ارائه آموزش در این دانشگاه خدمت به جامعه است و نه تحمیل تحصیل کرده های بیکار به جامعه.»

دکتر رهبر در پایان سخنانش جلسه خود در استان البرز را بسیار خوب ارزیابی کرد و ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته در واحد کرج و استان البرز آینده این مسیر را موفقیت و رفع موانع موجود پیش بینی نمود.