رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز:

فضای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز امیدوارکننده است

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۰ کد : ۱۹۸۲ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با ارائه گزارشی از وضعیت طرح های اقتصادی و شرکت های دانش بنیان این دانشگاه به دکتر فرهاد رهبر و هیأت همراه، وضعیت تعامل دانشگاه آزاد اسلامی با ارگان ها، سازمان‌ها و صنایع در استان البرز را بسیار خوب و در فضایی امیدوارکننده عنوان کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن تقدیر از حمایت های دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه آماری از وضعیت موجود واحدهای دانشگاهی این استان، به تغییر رویکرد این دانشگاه در تعامل هرچه بیشتر و بهتر با سایر دانشگاه ها، ارگان ها و سازمان های استان البرز اشاره کرد و گفت: «به فضل الهی همکاری مسئولین استان البرز با دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و استان البرز بسیار خوب است به طوریکه تعدادی از مسئولین و نمایندگان مجلس استان البرز به عنوان مشاوران افتخاری دانشگاه، به همفکری، همدلی و همراهی دلسوزانه با دانشگاه آزاد اسلامی واحد می پردازند.»

وی افزود: «در گذشته درهای دانشگاه برای برقراری ارتباط سازنده با صنایع و سازمان های استان البرز باز نبوده است و این سبب شده که از ظرفیت های بسیار بالای استان به خوبی استفاده نشود و به همین دلیل با تغییر رویکرد سعی بر این است که از این ظرفیت ها و توانمندی ها بویژه در بخش صنایع و درآمدزایی اقتصادی بر مبنای علمی، بهترین بهره را ببریم.»

دکتر برهانی فر تصریح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ، در دو بخش داخلی و خارجی به بررسی و امکان سنجی ظرفیت ها، امکانات و راه کارهای دستیابی به اقتصاد مقاومتی و ورود به مباحث اقتصادی و درآمدزا پرداخته است که در بخش داخلی با برآورد ظرفیت های دانشگاه، بیش از 30 طرح و ایده برای درآمدزایی مطرح شد و در نهایت 7 طرح درآمدزایی و 5 شرکت دانش بنیان حاصل این بررسی ها و برآوردها می باشد.»

وی ادامه داد: «در بخش خارجی نیز با ایجاد ارتباط با افراد، صاحبان ایده، سرمایه و صنایع در استان، سعی در جذب سرمایه گذار، مشارکت در طرح های اقتصادی و اقداماتی از این دست شده که این مشارکت ها در قالب طرح های اقتصادی ارائه شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تشریح روند تصمیم گیری در خصوص طرح های درآمدزا در این دانشگاه گفت: «از اسفندماه 96 با تشکیل کمیته تحقق اقتصاد مقاومتی در واحد کرج به جذب ایده ها و طرح های اقتصادی در دانشگاه و استان پرداختیم که پس از برگزاری مستمر جلسات بسیار چالشی و موثر، حاصل کار در نمایشگاه محصولات تجاری شده واحد کرج ارائه گردید.»

دکتر برهانی فر ضمن تاکید بر استفاده از راهکارها و نقطه نظرات راهگشای ریاست عالیه دانشگاه در حل برخی مشکلات موجود، اذعان داشت: «به لطف حمایت های دکتر رهبر به زودی طرح تکمیل و بهره برداری ساختمان تحصیلات تکمیلی واحد کرج اجرایی و این ساختمان به مجموع فضاهای آموزشی و علمی واحد کرج اضافه خواهد شد.»

وی در ادامه گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و استان البرز دارای ظرفیت های بسیارخوبی است که انشاءا... به زودی شاهد به ثمر نشستن بخشی از آن خواهیم بود.»