دکتر سید محمود هاشمی مسئول بسیج اساتید دانشگاه های آزاد اسلامی کشور :

عزم بسیج اساتید برای عملکرد تشکیلاتی، تحکیم ارزش ها و برخورد با انحرافات جزم است

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۱ کد : ۱۹۸۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر سیدمحمود هاشمی مسئول بسیج اساتید دانشگاه های آزاد اسلامی کل کشور و هیأت همراه در جمع مسئولین بسیج اساتید استان البرز بر عزم بسیج اساتید در عملکرد تشکیلاتی، تحکیم ارزش ها در قالب تربیت نیروهای متعهد تاکید کرد.

دکتر هاشمی با اشاره به زندگی حضرت امام صادق(ع) در تربیت شاگردان متعهد برای جامعه گفت: «تنها نباید به بعد تربیتی زندگی ایشان اکتفا کرد بلکه ایشان در کنار تربیت نیروهای متعهد بعد مهم دیگری در زندگی داشتند و آن عملکرد تشیکلاتی ایشان بود.»

وی با اشاره به تشکیلاتی بودن رهبری حضرت امام(ره) در پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: «عملکرد تشکیلاتی قاعده و قانون خاص خود را دارد و کار گروهی صرف یک عملکرد تشکیلاتی نیست؛ بلکه قاعده وجود تشکیلات برای بروز و ظهور و تحقق یک هدف و یک ایده واحد است.»

مسئول بسیج اساتید با اشاره به این که انطباق حداکثری با انتظارات مقام معظم رهبری از افتخارات بسیج اساتید است،

تاکید کرد: «برای تحقق نظریات و خواسته های مقام معظم رهبری در جامعه تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم و این تحقق نه تنها نظری بلکه بایستی عملی و عینی باشد.»

وی ادامه داد: « اولین مولفه بعد از هدفگذاری در یک سیستم تشکیلاتی نظم و هم‌آوایی در تمام تشکیلات است و این یکی از مهمترین اولویت های بسیج اساتید است.»

دکتر هاشمی توضیحاتی در خصوص اندیشکده های بسیج اساتید بیان کرد و از آن به عنوان پوسته ای نام برد که هسته های علمی و پژوهشی را در خود جادی داده تا به فعالیت های بسیج قالب دهی و جهت دهی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش کرسی های نظریه پردازی با حضور دانشمندان و عالمان توانمند و انتخاب موضوعات جدید و چالشی را راهی برای رفع شبهات و نهادینه شدن افکار انقلابی خواند و تصریح کرد: «بسیج اساتید ظرفیتی برای کمک به این امر است و به همین دلیل توقعات از بسیج اساتید ایجاب می کند که با تکیه بر ظرفیت خود نه تنها به تربیت نیروی های متعهد و تحکیم ارزش های انقلاب بپردازد، بلکه در برخورد با انحرافات نیز قاطع عمل کند و برای مطالبه گری خود از هیچ مقام بالایی تردید به خود راه ندهد.»

وی خط قرمز بسیج اساتید را نظام مقدس جمهوری اسلامی و خواسته های مقام معظم رهبری خواند و گفت: «استاد بسیجی باید مروج اندیشه های امام و انقلاب باشد و در رفع شبهات بکوشد و لذا بایستی بخشی از کلاس درس خود را به امور فرهنگی اختصاص بدهد.»

مسئول بسیج اساتید دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور با بیان برخی از موضوعات و اولویت های مهم، راه اندازی مجلات علمی – پژوهشی برای حضور بیشتر اساتید در بسیج، حمایت از کانون های بسیج اساتید در دانشگاه ها و برگزاری کرسی های نظریه پردازی با موضوعات بکر را به عنوان بخشی از برنامه های جدی این سازمان مطرح کرد.

وی همچنین از مشارکت بسیج اساتید در طرح آمایش آموزش عالی به عنوان دغدغه های مسئولین فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفت و افزود: « نیازهای استانی توسط بسیج اساتید بررسی شده و در بخشی از سند آمایش آموزش عالی مشخص خواهد کرد که ظرفیت آن استان ها برای تاسیس رشته های میان رشته ای چه میزان خواهد بود.»

دکتر هاشمی ضمن تقدیر از تلاش های دکتر محمدحسن برهانی فر و دکتر حسن شوندی در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، وضعیت موجود بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی کل کشور را درحال حاضر بسیار رضایت بخش ارزیابی کرد و با اشاره به وضعیت موجود جامعه ادامه داد: «احساس خطر مقام معظم رهبری که بارها در خصوص انقلابی بودن و انقلابی گری تاکید کردند سبب حساسیت ما به این مقوله شده است و لذا باید مراقب باشیم عیار انقلابی ما در مجموعه های که همکارمان هستند پایین نیاید.»

وی در سخنانش وجود سختی در کار بسیج و تشکیلات آن را امری طبیعی و ضروری دانست و به مسئولین و اعضای بسیج اساتید توصیه کرد در انجام وظایف تشکیلاتی خود صبر و بردباری داشته باشند.