دکتر محمدرضا عسکری در جمع مسئولین بسیج اساتید :

مهمترین دغدغه امروز در جامعه مسائل فرهنگی است

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۳ کد : ۱۹۸۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر محمدرضا عسکری در جلسه هماهنگی مسئولین بسیج اساتید در سازمان بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و استان البرز گفت: «امروز قبل از هر چیز، مسائل فرهنگی در جامعه مهم است و به عنوان دغدغه مسئولین کشور باید به آن نگاه کرد.»

وی مبحث حجاب و عفاف در جامعه را یکی از مباحث مهم فرهنگی در کشور خواند و افزود: «برای پرداختن به این مسائل بایستی در اتاق های فکر، این مسائل را با دقت مرور و مهندسی نمود تا مشخص شود از کجا و از چه مجرایی بایستی برای حل این معضل وارد عمل شد.»

رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز این تغییر روند در سیستم مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی را از دو جنبه فرصت و تهدید بررسی کرد و گفت: «از موقعیت از یک جنبه فرصتی است برای محقق کردن منویات بر زمین مانده مقام معظم رهبری و پیاده کردن خواسته های ایشان. اما از یک سو این تهدید نیز وجود دارد که با فرصت سوزی و عملکرد ضعیف در مسئولیت جدید، نتوانیم با اندیشه ورزی به اصل ماجرا بپردازیم.»

دکتر عسکری با تاکید بر مظلومیت نظام جمهوری اسلامی ایران به قضیه جرم های مشهود در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: «نباید پرداختن بیش از حد به این گونه اتفاقات، سبب شود که مشکلاتی مانند اختلاس و ... فراموش شود. چرا که کسانی در  جامعه به دنبال این دست مسائلند و از آن به عنوان دست آویزی برای تحت الشعاع قراردادن توجهات جامعه به موضوعات دیگر استفاده می کنند.»

وی بسیج را چشم و گوش مقام معظم رهبری در تمام اقشار دانست و اظهار داشت: «امروز نباید اجازه دهیم که دلسوزان متعهد در جامعه و دانشگاه منفعل شوند چرا که منفعل شدن بسیج در برابر حوادث و اتفاقات، دوری اعضای بسیج از یکدیگر و جزیره ای عمل کردن آنان سبب ایجاد آسیب و خدشه خواهد شد.»

دکتر عسکری با اشاره به سابقه طولانی و چشمگیر دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و سایر مسئولین این دانشگاه در خدمت به بسیج تصریح کرد: «رضایتمندی دکتر رهبر در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بیانگر این است که بایستی با تمرکز بیشتر بر دغدغه‌های فرهنگی، با هماهنگی میان بخش هایی همچون بسیج اساتید، معاونت فرهنگی و سایر دستگاه های فرهنگی در یک جهت و برای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش کنیم.»