امام جمعه کرج در دیدار با مسئولین بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز:

رویکرد جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی جلوی بسیاری از مفاسد را گرفته است

۲۳ تیر ۱۳۹۷ | ۰۶:۴۲ کد : ۱۹۸۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج در خصوص سیاست های کلی بسیج در پیاده سازی منویات مقام معظم رهبری به مسئولین بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و استان البرز توصیه هایی را مطرح کرد.

در این دیدار آیت ا... حسینی همدانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان کرج با اشاره به شروع مباحث دانشگاهی از زمان حضرت امام سجاد(ع) و ادامه و تکمیل فرآیند دانشگاه و آموزش های علمی توسط امام صادق(ع) گفت: «در مبحث آموزش دانشگاهی هرچه داریم از امام صادق(ع) داریم.»

وی ادامه داد: «امروزه در جامعه در خصوص حقوق بشر زیاد صحبت می کنیم اما درباره حقوقی که اهل بیت از باب حقوق بشر اسلامی مطرح نموده اند، تحقیق و صحبتی به میان نمی آید.»

نماینده ولی فقیه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برخی احادیث و روایات به استادان دانشگاه توصیه کرد به بیان بیشتر و گسترده تر مباحث در خصوص زن و خانواده بپردازند.

امام جمعه کرج با تاکید بر رسالت اصلی بسیج اساتید در دانشگاه ها از رویکرد جدید مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز خرسندی کرد و گفت: «در این مدیریت و رویکرد جدید، دانشگاه آزاد اسلامی جلوی بسیاری از مفاسد را گرفته است.»

وی بر افزایش کمی و کیفی بسیج در دانشگاه ها تاکید کرد و تصریح کرد: «تقویت تفکر بسیجی سبب هم افزایی در امور می شود و نوعی سرمایه گذاری و زیرساخت برای رسیدن به آرمان دست یابی به تمدن بزرگ اسلامی است.»