معاون تحلیل و بررسی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی:

دشمنان بهتر از ما می دانند رمز بقای جمهوری اسلامی در مرجعیت ولایت فقیه است

۲۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۰ کد : ۱۹۹۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر دکتر عزت اله دهقان معاون تحلیل و بررسی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هماهنگی مسئولین بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت: «انقلاب اسلامی ایران ماهیتی اسلامی دارد و علت پیدایش و پیروزی آن وجود مرجعیت ولایت فقیه و شخص امام خمینی(ره) بود و امروز نیز همین اصل مرجعیت ولایت فقیه است که انقلاب اسلامی را زنده نگه داشته است.»

وی با تکیه بر این نکته که اگر به جای امام خمینی(ره) شخص دیگری رهبری انقلاب اسلامی را بر عهده داشت، مسیر این انقلاب به کلی عوض می شد و سرنوشتش به گونه ای دیگر رقم می خورد گفت: «این امر در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس نیز صادق است و دیدیم که وحدت کلمه و فصل الخطاب بودن رهبری انقلاب اسلامی مردم را به خیابان ها می‌کشید و جوانان را برای رفتن به جبهه بسیج می کرد.»

دکتر دهقان ادامه داد: «دشمنان ما زودتر و بهتر از ما دانستند که علت بقای این انقلاب همان علت محدثه آن – که همان مرجعیت ولایت فقیه است – می باشد و لذا دست و زبان خود را باز کردند تا تفکر مرجعیت ولایت فقیه را از ما بگیرند، چرا که می دانند تا ولایت فقیه هست انقلاب اسلامی ایران نیز پابرجاست.»

وی با اشاره به نافرجامی برجام و وضعیت اقتصاد خارجی و داخلی و نیز وضعیت فضای مجازی در کشور از تاکیدات مقام معظم رهبری در عدم اعتماد به دوستی دشمنان سخن گفت و افزود: «دست های ظاهر و پنهانی در کار است که برای تضعیف ولایت فقیه می کوشد و این راه همان راه آمریکاست که استادان دانشگاه بویژه بسیج اساتید بایستی به آن دقت کنند و مراقب کودتاهای خزنده در جامعه باشند.»

معاون تحلیل و بررسی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «دشمنان داخلی انقلاب بر این تصور هستند که اگر انقلاب آسیب ببیند مورد لطف آمریکا قرار می گیرند در صورتی که اولین قربانیان سلطه گری آمریکا همان ها خواهند بود.»

وی در ادامه سخنانش مروری بر اعتراضات اخیر مردم در شهرهای مختلف داشت و تصریح کرد: «مردم مخالف انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری نیستند بلکه مطالبات آنان در برابر گرانی، سختی معیشیت، تورم و ... به دلیل بی کفایتی برخی مسئولین بوجود آمده است.»

دکتر دهقان همچنین با تاکید بر نقش بسیج اساتید در دانشگاه ها، اساتید بسیجی را فرهیختگان خاص جامعه معرفی نمود و بسیج را در ارتباط با حضرت بقیه ا... عنوان کرد.