سردار مولایی با تقدیر از رویکرد بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج عنوان کرد:

کیفیت و محتوای برنامه های فرهنگی بسیج در دانشگاه بر تمام جامعه تاثیرگذار است

۲۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۳ کد : ۱۹۹۱ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، مسئولین بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و استان البرز در دیدار با فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) در استان البرز به تبادل نظر پیرامون سیاست های کلی بسیج در پیاده‌سازی منویات مقام معظم رهبری پرداختند.

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع)، بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج را از دانشگاه های فعال استان البرز معرفی کرد و افزود: «فعالیت های صورت گرفته در بسیج دانشگاه آزاد اسلامی قابل تقدیر است و رویکردها و جهت گیری های جدید این دانشگاه در امور فرهنگی بسیار چشمگیر است.»

سردار یوسف مولایی بر لزوم ایجاد محتوای های عمیق تر در برنامه های بسیج تاکید کرد و گفت: «با توجه به اهمیت دانشگاه در جامعه، کیفیت و محتوای فعالیت های فرهنگی بویژه در قشر بسیجی در تمام جامعه بسیار تاثیرگذار خواهد بود.»

وی ادامه داد: «بسیج و سپاه استان البرز با تمام قوا در خدمت قشر دانشگاهی استان است و با هماهنگی های لازم هرگونه کمک و همکاری را با دانشگاه آزاد اسلامی خواهد داشت.»

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) ضمن آرزوی موفقیت برای مسئولین این دانشگاه، نگاه سازنده به بسیج را راهگشا و تاثیرگذار در کل استان البرز دانست.