افتخاری دیگر برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

کسب عنوان برتر کشوری توسط سمای کرج

۲۷ تیر ۱۳۹۷ | ۰۶:۳۰ کد : ۱۹۹۹ اطلاعیه ها

در پی بررسی های شوراهای نظارت و هماهنگی استانی سما در سراسر کشور، آموزشکده سما واحد کرج عنوان برتر توسعه آموزشکده در سراسر کشور را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، گردهمایی مشترک روسا و مدیران شوراهای نظارت و هماهنگی استانی سما با حضور رئیس و مدیران ارشد سازمان سما و همچنین روسا و دبیران سما سراسر کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد.

در این گردهمایی و براساس امتیاز بندی هایی که توسط شوراهای نظارت و هماهنگی استانی سما اعلام شد،  آموزشکده سما واحد کرج به عنوان آموزشکده برتر در زمینه توسعه کمی آموزشکده از میان آموزشکده‌های سما سراسر کشور انتخاب شد.

بر همین اساس از دکتر امیر محمودی دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان البرز و رئیس آموزشکده عالی سمای کرج نیز با اهدای لوح تقدیر، قدردانی به عمل آمد.