دغدغه های فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

صیانت از عفاف و حجاب و حقوق شهروندی

۲۷ تیر ۱۳۹۷ | ۰۶:۳۶ کد : ۲۰۰۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر محمدحسن برهانی با صدور احکام جداگانه ای اعضای ستاد «صیانت از حقوق شهروندی» و «صیانت از عفاف و حجاب» در واحد کرج را منصوب کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با سخنانی در خصوص برنامه های فرهنگی این دانشگاه گفت: «مسائل فرهنگی و اقدامات تاثیرگذار بر فرهنگ دانشجویان، کارکنان و استادان در دانشگاه از دغدغه‌ها و اولویت‌های برنامه‌ریزی در این دانشگاه است.»

وی تصریح کرد: «مناسب‌ترین نوع اقدام فرهنگی در جهت تاثیرگذاری، اقدامی است که با فرهنگ‌سازی و به صورت غیرمستقیم بر عملکرد جامعه موثر باشد و این امر نیازمند حساسیت و دقت نظر فراوانی است.»

دکتر برهانی فر همچنین با توضیحاتی در خصوص تاثیرات فرهنگی اجرای برنامه‌های علمی، پژوهشی و اجرایی دانشگاه بر جامعه ادامه داد: «پیوست نگاری فرهنگی نیز از مسائلی است که باید در دانشگاه به عنوان بخشی مهم از جامعه به آن توجه ویژه داشت و این موضوع هم در منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و هم در تاکیدات دکتر رهبر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به آن اشارات فراوانی شده است.»

گفتنی است این دو ستاد تخصصی در سال های گذشته نیز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و با رویکردهای فرهنگی متناسب با وضعیت جامعه فعالیت داشته است.