در دیدار رئیس با کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

مهمترین مسائل اداری، مالی و تشکیلاتی تشریح شد

۲۷ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۶ کد : ۲۰۰۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر محمد حسن برهانی فر رئیس دانشگاه در نشستی صمیمی با کارکنان واحد کرج، موضوعات و مسائل جاری و برنامه های آتی این دانشگاه را تشریح کرد.

وی با حضور در سالن شهید باهنر این دانشگاه ضمن تقدیر از تلاش ها، زحمات و فعالیت های دلسوزانه کارکنان دانشگاه گفت: «بدون تردید دستیابی این دانشگاه به جایگاه معتبر در کشور و جوامع جهانی بدون حمایت ها و تلاش های متعهدانه کارکنان، استادان و دانشجویان ساعی و متعهد دانشگاه امکان پذیر نبوده است.»

دکتر برهانی فر از تاکید بر سیاست های کلان دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص چابک سازی سیستم های واحدهای دانشگاهی توضیحاتی را در خصوص چارت ابلاغی از سازمان مرکزی عنوان کرد و افزود: «در خصوص بخشنامه های اخیر و درخواست تعدادی از پرسنل برای بازخرید خدمت، کمیسیون نیروی انسانی در هیأت امنای استان البرز تشکیل شده است و پس از بررسی‌های لازم تصمیماتی اتخاذ و ادامه روند مکاتبات صورت خواهد گرفت.»

رئیس واحد کرج با اشاره به مشکلات اخیر اقتصادی جامعه، وضعیت مالی واحد کرج در مقایسه با بسیاری از واحدهای دانشگاهی مثبت ارزیابی کرد و گفت: «تلاش ما بر رفع مشکلات معیشتی کارکنان در حد توان استوار است و در این زمینه اقدامات بسیاری صورت گرفته که به عنوان مثال تسریع اعطای تسهیلات مالی به متقاضیان واجد شرایط کاملا ملموس و مشهود است.»

در ادامه این نشست صمیمی دکتر محمدرضا عسکری رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان البرز و دکتر مصطفی مبلغی معاون اداری و مالی واحد کرج برخی مسائل مالی و اداری واحد را تشریح کردند. در پایان نیز تعدادی از حاضرین به بیان مشکلات و مسائل اداری خود پرداخته و نظرات و پیشنهاداتی را مطرح نمودند.