پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز جناب آقای دکتر برهانی فر به مناسبت روز کارمند

۰۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۷ کد : ۲۰۳۵ اطلاعیه ها

پیامبرصلی الله علیه وآله :

مَن قضی لأخیهِ المُؤمِنِ حاجَهً کانَ کَمَن عَبَدَاللَّهَ دَهرَهُ
"کسی که حاجت برادر مؤمن خود را برآورده سازد ، مانند کسی است که عمر خود را به عبادت گذرانده باشد"

همکاران عزیز

فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به همه شما همکاران ارجمند در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تبریک عرض می نمایم .

تشکر و قدر دانی از زحمات کارمند وظیفه شناسی را که با بهره گیری  از تعهد ، تخصص و مهارت های لازم، تکریم ارباب رجوع ، با هدف اعتلاء و ارتقای فعالیت های علمی فرهنگی و پژوهشی برای پیشرفت دانشگاه اهتمام       می ورزد ، یک فریضه میدانم و  تلاش های بی دریغ و خالصانه همه کارمندان را که بازوان توانای این دانشگاه در عرصه های مختلف به شمار می روند پاس می دارم.

بی تردید بار سنگین فعالیت های  دانشگاه بر عهده کارمندان زحمتکش قرار دارد و هیچ تلاشی در جهت بهبود کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در دانشگاهیان بدون همت این عزیزان میسر نخواهد بود.

اینجانب ضمن آرزوی سلامتی و سعادت برای تمامی کارکنان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ، رجاء واثق دارم، تمام تلاش خود را برای انجام وظایف شغلی و مسوولیتهای قانونی، حفظ حقوق مردم، پیشرفت دانشگاه و اعتلای کشور و جلب رضای ایزد متعال به کار گرفته و عدالت، صداقت، امانت داری و خدمت به مردم را سرلوحه ی گفتار و کردار خود قرار داده و همواره نشاط را در محیط کار ترویج  می نمایید.

امیدوارم با کمک و همکاری همه کارکنان دانشگاه در بهبود کیفیت کلیه فعالیتها و جلب رضای باری‌تعالی موفق‌تر از گذشته حرکت کنیم.

دکتر محمد حسن برهانی فر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز