همزمان با هفته دولت و روز کارمند صورت گرفت:

بازدید سرزده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از بخش های مختلف این دانشگاه

۰۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۷:۱۴ کد : ۲۰۳۷ اطلاعیه ها

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج به مناسبت هفته دولت و روز کارمند به صورت سرزده از بخش های مختلف این دانشگاه اعم از اداری و آموزشی بازدید کرد. وی در دیداری صمیمانه و چهره به چهره روز کارمند را به کارکنان دانشگاه تبریک گفت و ضمن تقدیر از زحمات متعهدانه آنان، از نزدیک مسائل و مشکلات آنان از بررسی کرد.

این در حالی است که رئیس واحد کرج از اسفندماه سال گذشته تا کنون به صورت مستمر سلسله نشست ها، دیدارها و بازدیدهای فراوانی را با قشرهای مختلف دانشگاه اعم از استاد، دانشجو و کارمند داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، تعداد زیادی از کارکنان با ارائه نظرات خود به روابط عمومی اذعان داشتند برخوردهای صمیمانه و بازدیدهای سرزده و بررسی های میدانی رئیس دانشگاه تاثیر به سزایی در ایجاد نشاط، پویایی و صمیمیت در محیط کاری در واحد کرج به همراه داشته است.

( ۱۳ )