در آستانه روز مبارک عید غدیر خم؛

از کارکنان برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تقدیر شد

۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۷:۲۷ کد : ۲۰۴۳ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مراسم بزرگداشت عید غدیر و روز کارمند از کارکنان برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تقدیر شد.

در این مراسم دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و روز کارمند توضیحاتی در خصوص تغییرات صورت گرفته در ساختار مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد.

وی با مروری بر وضعیت دشوار اقتصادی جامعه در شرایط کنونی گفت: «در حال حاضر واحد کرج در مقایسه با بسیاری از واحدهای دانشگاهی کشور دارای شرایط قابل قبولی است.»

دکتر برهانی فر ضمن اشاره به انتخاب معاونت آموزشی واحد کرج به عنوان یکی از معاونت های برتر دانشگاه های کشور، این موفقیت را به تمامی کارکنان واحد کرج تبریک گفته و با نیم نگاهی به تغییرات پیشنهادی واحد کرج در چارت سازمانی، از سایر مسئولین و کارکنان این دانشگاه و بویژه معاونت اداری و مالی در انجام دلسوزانه و پیگیرانه وظایف خود تقدیر کرد.

وی با اشاره به برنامه های آتی این دانشگاه برای رفع مشکلات موجود افزود: «عزم ما برای خدمتگزاری بیش از پیش راسخ است و به فضل الهی، به زودی تکمیل پروژه ساختمان تحصیلات تکمیلی آغاز خواهد شد.»

رئیس واحد کرج تصریح کرد: «صادقانه باور دارم که در واحد کرج فضایی همراه با اخلاق، تعهد و تدین حاکم است و یکایک کارکنان زحمتکش و اخلاق مدار این دانشگاه نمونه هستند و بر همین اساس امیدوارم با چنین فضایی مسیر رشد و بالندگی و افتخار را بیش از پیش پیموده و به موفقیت های بزرگتری دست پیدا کنیم.»

وی با تاکید بر لزوم هماهنگی و همکاری تمامی بخش ها برای حصول نتایج مثبت، اهتمام بیشتر بر امور و مسائل فرهنگی در واحد کرج را یکی دیگر از برنامه های پیش روی این واحد دانشگاهی مطرح نمود.

در این مراسم استاد کشاورز از شعرای نامدار کرج با شوق و حرارتی خاص گوشه هایی از اشعار خود در وصف حضرت علی(ع) و شیعیان وی سرود که با استقبال حاضرین همراه بود.

در پایان مراسم و پس از بیان پاره ای توضیحات در خصوص نحوه انتخاب کارکنان برگزیده در بخش های مختلف دانشگاه توسط دکتر مصطفی مبلغی معاون اداری و مالی واحدکرج از 32 تن از کارکنان این دانشگاه تقدیر شد.

( ۲ )