حضور پر رنگ کارکنان ، اساتید و دانشجویان واحد کرج در راهپیمایی 22 بهمن

حضور پر رنگ کارکنان ، اساتید و دانشجویان واحد کرج در راهپیمایی 22
حضور پر رنگ کارکنان ، اساتید و دانشجویان واحد کرج در راهپیمایی 22 بهمن

در سی  و ششمین سالروز پبروزی انقلاب اسلامی ایران و در بزرگداشت دهه مبارک فجر

حضور استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاداسلامی واحدکرج درراهپیمائی 22 بهمن ماه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، استادان، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی همگام با آحاد مردم شریف شهرستان کرج و استان البرز در راهپیمایی باشکوه یوم ا... 22 بهمن ماه شرکت نمودند.

در این راهپیمائی از ساعت 30/9 از میدان شهداء کرج به طرف مصلی نماز جمعه کرج برگزار گردید استادان، کارکنان و دانشجویان واحد کرج با همراهی دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و دبیر هیأت امنای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و سایر مسئولین واحد کرج دوشادوش سایر مردم همیشه در صحنه و بیدار جامعه اسلامی مان به تجدید بیعت با امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری حضرت آیت ا..العظمی خامنه ای(مدظله العالی) شتافتند و پرشورتر از سال های گذشته فجری دیگر آفریدند.

در این راهپیمائی دانشگاهیان واحد کرج با حمل پلاکاردهای مختلف و با مشت های گره کرده و سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی یکبار دیگر پاسداری از ولایت فقیه و آرمان‌های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به تصویر کشیدند.

نظر شما :