رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در دیدار با خانواده های شهدا:

آگاهی از مشکلات و مسائل خانواده های شهدا از وظایف یکایک افراد جامعه است

۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۰ کد : ۲۰۸۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، رئیس و جمعی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور در منزل 16 تن از شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی با خانواده های آنان دیدار کردند.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تایید این خبر گفت: «بازدید مسولین دانشگاه از خانواده 16 شهید دفاع مقدس با هماهنگی بنیاد شهید استان البرز صورت گرفت که طی آن ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام از صبر, بردباری و تحمل خانواده های معزز شهد با هدایا و لوح، تقدیر شد.»

وی ضمن تاکید بر جایگاه رفیع شهدا در جامعه اسلامی آگاهی از مشکلات، مسائل و به طور کلی احوالات خانواده‌های آنان را از وظایف معنوی یکایک افراد جامعه برشمرد.

دکتر شوندی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج، حجت الاسلام والمسلمین الیاسی، حجت الاسلام والمسلمین محمدی تبار، دکتر سیدغنی افتخاری، معصومه اکبری و تعدادی از مسئولین واحدکرج در این بازدیدها حضور داشتند.

در این بازدیدها از خانواده های شهدای گرانقدر: سید احسان اله میرزکی، محمدرضا احمدوند،ناصر کریمی، سهیل رضاقلیان، محسن زیبال،  منوچهر صفرپور، عبدالرحیم جبلی، محمدحسین ابوالمنصوری پور، محمود عرفانیان، مجید و محمد فرهنگ، سیدابوالقاسم احمد نیری، امین صاحبی، امیر حسین محمدی مهدی آبادی، نادر محمدزاده ارشاد، سید مسعود نجوی و قهرمان معصومی تجلیل شد.