در آستانه سال تحصیلی جدید صورت گرفت:

بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از واحد هشتگرد

۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۱ کد : ۲۰۸۶ اطلاعیه ها

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور در واحد هشتگرد از روند اجرای طرح های عمرانی، فضاهای آموزشی و اداری  این واحد دانشگاهی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این بازدید دکتر برهانی فر ضمن بازدید از فضاهای آموزشی، دفاتر مدیران گروه های آموزشی، کلاس های درس و اتاق های اداری، نمازخانه و محوطه دانشگاه از نزدیک با کارکنان، استادان و دانشجویان واحد هشتگرد دیدار کرد.

در ادامه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور در دفتر ریاست این واحد دانشگاهی نشستی با دکتر رمضان جهانیان رئیس واحد هشتگرد و جمعی از مسئولین و معاونین وی داشت و توصیه هایی در خصوص سرعت بخشیدن به پیشرفت همه جانبه این مرکز دانشگاهی را عنوان نمود.

وی همت و تلاش مسئولین و کارکنان دانشگاه و نیز بهره مندی از همکاری های مسئولین شهرستان ساوجبلاغ و شهر هشتگرد را از عوامل مهمی دانست که بر تسریع روند توسعه این دانشگاه تاثیرگذار هستند و از رئیس واحد هشتگرد و سایر مسئولین ذیربط خواست با تعامل هرچه بیشتر با مسئولین شهری به انجام طرح های درآمدزایی و اقتصادی با تکیه بر بنیه علمی پژوهشی دانشگاه و پتانسیل های صنعتی و اقتصادی سرعت بیشتری بدهند.

رئیس واحد هشتگرد نیز به بیان گزارشی از برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه پرداخت.

وی راهکارهای پیشنهادی خود را در خصوص مسائل و مشکلات موجود تشریح کرده و به برخی از مهمترین برنامه های واحد هشتگرد در سال تحصیلی جدید اشاره نمود.