رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در اولین روز مهر:

رویکرد پژوهش محوری در مدارس سمای کرج مهم است

۰۲ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۶ کد : ۲۱۰۱ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، زنگ بازگشایی مدارس در روز اول مهر با حضور مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در مدارس ابتدایی و دبیرستان دخترانه و پسرانه سمای واحد کرج نواخته شد.

در این مراسم که با حضور دکتر برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، حجت‌الاسلام هاشمی رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، دکتر بلیاد سرپرست سما واحد کرج و جمعی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی و سما واحد کرج برگزار شد؛ دانش آموزان مقاطع ابتدایی و دبیرستان با شور و شوق سال تحصیلی جدید را آغاز کردند.

دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور در دبیرستان دخترانه دوره دوم سما واحد کرج، گفت: «به فضل الهی مدارس سما  از مدارس نمونه آموزشی و تربیتی در سطح استان البرز هستند که از ویژگی‌‌های مهم آنها می توان به پژوهش‌‌محوری و آموزش مهارت های تحقیقی به دانش آموزان اشاره کرد.»

وی در ادامه به حمایت مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان از مدارس سما جهت اختصاص امکانات آموزشی، ورزشی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی به دانش‌‌آموزان تأکید نمود و ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی های مناسب در معاونت امور مدارس سما، رشد و توسعه آموزش و مهارت های علمی و عملی در دانش آموزان این مدارس بیش از پیش محقق شود.

وی در پایان سخنانش به تشریح نکات مهمی در خصوص هفته دفاع مقدس پرداخت.

حجت‌‌الاسلام سید محمد هاشمی به عنوان سخنران ویژه مراسم بازگشایی دبستان پسرانه سما واحد کرج، ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانش‌آموزان، بر لزوم آموزش مسائل فرهنگی و تربیتی به دانش‌‌آموزان در مدرسه تاکید کرد و آن را یکی از ضروریات جامعه برشمرد.

وی همچنین با مروری بر هفته دفاع مقدس، به نقش دانش‌‌آموزان در دفاع از میهن و جامعه اسلامی اشاره کرد.

دکتر محمدرضا بلیاد سرپرست سما واحد کرج نیز که در برنامه بازگشایی کلیه مدارس حضور داشت علاوه بر گرامیداشت هفته دفاع مقدس مهمترین برنامه‌‌های مدارس را که بر تربیت و بحث جامعه‌‌پذیری بر اساس دیدگاه اسلام و فرهنگ ایرانی اسلامی تعیین شده است تأکید داشته و اظهار داشت: «موفقیت هر کدام از دانش‌‌آموزان در زمینه‌‌های آموزشی، پرورشی، پژوهشی و ورزشی به منزله موفقیت مجموعه سما و دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز است.»