در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ارائه می شود؛

خدمات رایگان پزشکی در ایستگاه های سلامت کانون دانشجویی هلال احمر

۰۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۱۰۳ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، همزمان با شروع ماه مهر و در هفته نخست شروع سال تحصیلی جدید، کانون دانشجویی هلال احمر واحد کرج با برپایی ایستگاه سلامت به ارائه رایگان خدمات پزشکی پرداخت.

این کانون دانشجویی که تحت نظارت معاونت دانشجویی و فرهنگی و سازمان هلال احمر استان البرز فعالیت دارد،  با برپایی چهار ایستگاه سلامت در سطح دانشگاه ضمن ایجاد زمینه آشنایی بیشتر دانشجویان با فعالیت های کانون هلال احمر، خدماتی همچون شامل آزمایش قند خون و فشارخون را به منظور غربالگری در اختیار دانشجویان قرار می دهد.

در اولین روز برپایی این ایستگاه های سلامت در واحد کرج دکتر حسن شوندی معاون دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه و محمد باقر خلفی سرپرست معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان البرز به همراهی رئیس اداره دانشجویی و جوانان هلال احمر البرز و جمعی از مسئولین دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرج با حضور در این ایستگاه ها، فعالیت آنها را مورد بازدید قرار دادند.

به گفته مسئول روابط عمومی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج این چادر های سلامت بهمدت یک هفته جهت ارایه خدمات دایر هستند.

( ۴ )

نظر شما :