رئیس واحد کرج در نشست با مدیران گروه های آموزشی تاکید کرد:

توسعه بخش بین الملل عامل موثر در پیشرفت پژوهش در دانشگاه هاست

۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۹ کد : ۲۱۲۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با تاکید بر سیاست گذاری دانشگاه آزاد اسلامی در امر آموزش گفت: «مبنای کار در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز انجام امور و تلاش برای حل مشکلات در سایه تعهد و اخلاق است.»

دکتر برهانی فر با تاکید بر احیای بخش بین الملل در واحد کرج افزود: «توسعه بخش بین الملل علاوه بر امکان تعاملات علمی و دانشگاهی با سایر کشورها، از عوامل موثر در توسعه پژوهش در دانشگاه هاست »

رئیس واحد کرج گفت: «دانشگاه متعلق به تمام دانشگاهیان است و بایستی همه دست در دست هم به انجام هرچه بهتر امور و در شأن محیط دانشگاهی اهتمام نماییم.»

وی با اشاره به برخی از هزینه‌های حفظ و نگهداری فضا و تجهیزات دانشگاهی تاکید کرد: «طرح‌های دانش‌بنیانی که در دانشگاه به اجرا درآمده است نقش موثری در برطرف کردن بخشی از نیازهای مالی دانشگاه خواهد داشت.»

رئیس واحد کرج با مروری بر سوابق درخشان واحد کرج در امور آموزشی، علمی و پژوهشی، این موفقیت‌ها را ثمره تلاش‌های پیگیرانه تمامی دست اندرکاران این واحد دانشگاهی دانست و ادامه داد: «برنامه‌هایی برای ارتقاء وضعیت علمی و پژوهشی دانشگاه در دست اجراست که طی یک سال و نیم آینده به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.»

وی توصیه‌هایی برای حضور منظم، رفع مشکلات و برنامه‌ریزی‌های آموزشی و اداری توسط مدیران گروه‌های آموزشی، استادان و مسئولین دانشکده ها مطرح نمود.

در این نشست مواردی نیز توسط معاونین آموزشی، اداری و مالی، دانشجویی و فرهنگی، روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی مطرح و مسائل موجود بررسی شد.

از دیگر مسائل مطرح شده در نشست با معاونین دانشگاه،روسای دانشکده ها، مدیران اجرایی و مدیران گروه های آموزشی واحد کرج می توان به مرور و بررسی تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 98-97، بررسی مشکلات موجود، پایش وضعیت تحصیلی دانشجویان دکتری و آزمون های جامع اشاره کرد.