در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد:

طرح غربالگری و پایش سلامت در دانشکده پرستاری و مامایی

۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۳ کد : ۲۱۲۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مجموعه طرح‌های  غربالگری و پایش سلامت در دانشکده پرستاری ومامایی  برگزار گردید.

دکتر منصوره تجویدی معاون علوم پزشکی و رئیس دانشکده پرستاری و مامایی واحد کرج با اعلام این خبر گفت :  «این طرح در شش بخش چشم پزشکی، دندانپزشکی، ارتوپدی، اپتومتری، کنترل فشار خون وتست قند خون  بود که با هماهنگی‌های به عمل آمده از سوی مرکز تحقیقات ارتقاء سلامت و مراقبت‌های بالینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با سازمان نظام پرستاری استان البرز به اجرا درآمد.»

دکتر تجویدی ضمن تقدیر از دست اندرکاران این طرح گفت: «پایش سلامت در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه انجام شد و با استقبال چشمگیری از سوی کارکنان، دانشجویان و استادان همراه بود.»