با حضور مسئولین لشکری و کشوری

از تابلوی ساختمان شهید قبادی در سمای کرج پرده ­برداری شد

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۴ کد : ۲۱۳۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور جمعی از مسئولین لشگری، کشوری و دانشگاهی طی مراسمی از تابلوی ساختمان آموزشکده سمای واحد کرج که به نام دانشجوی شهید مدافع حرم شهید علیرضا قبادی - نامگذاری شده بود پرده برداری شد.

در این مراسم که با حضور سردار عروج مشاور فرماندهی سپاه پاسدار انقلاب اسلامی، دکتر منظری توکلی معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما، دکتر محمد حسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و جمعی ازمسئولین کشوری ، لشگری و دانشگاهی برگزار شد از خانواده شهید علیرضا قبادی دانشجوی ممتاز سما واحد کرج و شهید مدافع حرم با اهدای لوحی تقدیر شد.

دکتر محمدرضا بلیاد معاون مرکز آموزشی و فرهنگی سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و رئیس آموزشکده عالی سمای کرج ضمن خوشامدگویی، طی گزارشی به تشریح وضعیت موجود، توانمندی ها و افتخارات سمای کرج پرداخت و گفت: «حضور دانشجویانی همچون علیرضا قبادی، نقطه عطفی در کسب افتخارات معنوی توسط سمای کرج هستند و از تقدیم چنین شهدای والامقامی بر خود می بالیم.»

در ادامه دکتر برهانی فر نیز جایگاه شهدای دانشجو بویژه شهدای مدافع حرم را در تاریخ فراموش نشدنی خواند و ابراز امیدواری کرد: «این شهدای گرانقدر الگو و نمونه خوبی برای سایر دانشجویان در کسب معنویات و فضائل معنوی، اعتقادی و اخلاقی باشند.»

دکتر علیرضا منظری توکلی  معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما و سردار سرتیپ دوم پاسدار خسرو عروج مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی ایران نیز طی سخنانی درخصوص هفته دفاع مقدس و جایگاه شهدا، از افتخارآفرینی شهدای مدافع حرم تجلیل کردند.