دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:

لزوم توسعه و ارتقاء کیفیت در تنها دانشکده دامپزشکی استان البرز

۰۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۶ کد : ۲۱۶۲ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در جلسه شورای واحد که با حضور رئیس، معاونان و مسئولان این دانشگاه برگزار شد، دکتر محمدحسن برهانی فر ضمن ابزار خرسندی از نحوه ثبت نام دانشجویان جدید با کمترین حاشیه در واحد کرج، از صبر و بردباری کارکنان در برخورد با دانشجویان تقدیر کرد.

وی با تشریح برنامه‌های مدیریتی، مالی و آموزشی در سال تحصیلی 98-97، به نکاتی همچون توسعه کیفی، ارتقاء علمی، تجهیزاتی و پشتیبانی اشاره کرد و گفت: «جایگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در داخل و خارج کشور در سایه تلاش های فراوان و برنامه‌ریزی‌های مستمر به دست آمده و بایستی نهایت کوشش خود را برای حفظ این جایگاه و ارتقاء آن به کار گیریم.»

رئیس واحد کرج ادامه داد: «ظرفیت های بسیار خوبی در داخل دانشگاه و در استان البرز وجود دارد که با دقت نظر می توان در جهت توسعه کمی و کیفی دانشگاه و ارائه خدمات بهتر و بیشتر به علاقمندان از آن بهره برد.»

وی با اشاره به افزایش شمار پذیرفته شدگان دامپزشکی در سال تحصیلی جدید در واحد کرج و با برشمردن ظرفیت‌های دامپروری های صنعتی و کارخانجات و صنایع مرتبط با آن در استان البرز، تاکید کرد: «یکی از رویکردهای شاخص در دانشگاه آزاد اسلامی، آموزش بر اساس نیازهای جامعه است و لذا در استان البرز، نیاز به رشته‌هایی همچون دامپزشکی گریزناپذیر است که با توجه به شرایط بوجود آمده، بستر تحقق این امر به خوبی فراهم آمده است.»

رئیس واحد کرج افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تنها دانشگاه استان البرز است که وظیفه تربیت دانش آموختگان رشته دامپزشکی را برعهده دارد و این فرصت بسیار مناسبی هم برای دانشگاه و هم برای این استان است که می توان از آن استفاده کرد. »

دکتر برهانی فر با تاکید بر لزوم مدیریت مالی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها و کنترل منابع مالی تصریح کرد: «دانشگاه در ارائه خدمات علمی و پژوهشی می‌بایست با بکارگیری تجهیزات آزمایشگاهی، کلینیکی، کارگاهی و تکنولوژیکی به‌روز باشد.»

وی بر اهمیت برخی رشته‌های دانشگاهی مانند دامپزشکی در سلامتی جامعه تاکید کرد و افزود: «آموزش های عملی و کاربردی برای چنین رشته هایی بسیار ضروری است و لذا تحصیل در دانشگاه بدون کارگاه و آزمایشگاه برای آنان معنای درستی ندارد.»

لازم به ذکر است در حال حاضر واحد کرج با دو بیمارستان تخصصی ویژه دام های کوچک و دام های بزرگ به ارائه خدمات آموزشی برای دوره علوم درمانگاهی و برخی دروس پایه مانند آناتومی و نیز ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به شهروندان استان البرز می پردازد.