به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد:

تماشای دسته جمعی مسابقه فوتبال در سالن اجتماعات دانشگاه

۱۳ آبان ۱۳۹۷ | ۰۷:۱۵ کد : ۲۱۶۳ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دانشجویان این دانشگاه بازی امروز تیم فوتبال پرسپولیس در بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا را دو سالن مجزا برای خواهران و برادران به صورت دسته جمعی تماشا کردند.

در این برنامه مفرح که به همت بسیج دانشجویی برگزار شد، علیرغم اینکه تیم نماینده کشورمان نتیجه را در ورزشگاه کاشیما ساکر به تیم کاشیما آنتلرز واگذار کرد، بیش از 1000 نفر از علاقمندان فوتبال با حضور در سالن های اجتماعات مرکزی و سالن شهید باهنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اوقات مفرحی را با تماشای دسته جمعی این مسابقه سپری کردند.

در پایان این مسابقه علاقمندان فوتبال با آرزوی موفقیت برای راه سختی که تیم پرسپولیس تا رسیدن به قهرمانی در بازی برگشت پیش رو دارد؛ سالن اجتماعات را ترک کردند.

تماشای دسته جمعی مسابقه فوتبال در دانشگاه به صورت همزمان با پخش تلویزیونی آن یکی از راهکارهای ایجاد نشاط و انرژی در میان دانشجویان و فراهم آوردن زمینه تفریحات سالم در محیط فرهنگی دانشگاه است که توسط مسئولین بسیج دانشجویی بر آن تاکید می شود.