گرامیداشت یاد شهدای دانشجو با حضور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در راهپیمایی روز دانش آموز

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۱ کد : ۲۱۶۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج امسال نیزهمانند سال های گذشته استادان، دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی با حضور در راهپیمایی روز دانش آموز، بار دیگر این حماسه تاریخی را یادآور شدند.

در این مراسم جمعی از معاونین و مسئولین واحد کرج نیز  با حضور خود اعلام داشتند خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز همچون تمامی اقشار ایران اسلامی، دوشادوش سایر آحاد جامعه، یاد و خاطره شهدای دانش آموز را گرامی می دارد.

در راهپیمایی روز دانش آموز، دانشگاهیان واحد کرج پس از حضور در میدان شهدای شهرستان کرج با پیوستن به سایر ادارات، ارگان ها، دانشگاه ها و مدارس به سمت مصلی این شهر حرکت کردند.

همچنین مدارس سمای واحد کرج نیز در تمامی مقاطع تحصیلی به صورت جداگانه مراسمی را شامل سرودخوانی، تجلیل از دانش آموزان برگزیده و سخنرانی برگزار کردند و ضمن اهدای هدایایی به دانش آموزان با سردادن شعارهای ضد استعماری، یاد شهدای انقلاب اسلامی بویژه شهدای دانش آموز را گرامی داشتند.