به منظورگسترش تبادلات علمی و صنعتی صورت گرفت؛

بازدید مسئولین صنعت ومعدن نظرآباد از دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نظرآباد

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۸ کد : ۲۱۹۲ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ، مدیران صنایع و شهرک‌های صنعتی نظرآباد با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نظرآباد راه‌های برقراری تعاملات بیشتر فی مابین را بررسی کردند.

در این بازدید مهندس منصوری رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان نظرآباد ، دکتر قربانی مدیر برنامه ریزی شهرک‌های صنعتی استان البرز، مهندس غلامی مدیر عامل شهرک صنعتی سپهر و خانم مهندس نجفی رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای نظرآباد در  دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد حضور یافتند و با دکتر اکبری دستک رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست که مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه نیز حضور داشتند ابتدا دکتر اکبری رئیس دانشگاه ضمن خوشامد گویی به بیان گوشه‌هایی از فعالیت‌ها،ظرفیت‌ها و نیز برنامههای آتی دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد پرداخت.

وی با تاکید بر وجود بستر مناسب برای همکاری، هم‌افزایی و تعامل هرچه بیشتر میان دانشگاه و بخش صنعت شهرستان گفت: « با توجه به ماموریت‌های خاص دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، آمادگی کامل بخش‌های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه را در انجام اولویت‌های پژوهشی شهرک‌های صنعتی نظرآباد اعلام کرده و از هرگونه پیشنهادی در این زمینه استقبال می‌کنیم.»

در ادامه مسئولین حاضر در جلسه، هریک در بیاناتی به تبیین اهداف،برنامه‌ها و نیز فرصت‌ها و ظرفیت‌های دستگاه‌های تحت امر خود در راستای همکاری و ارتباط هرجه بیشتر صنایع و شهرک‌های صنعتی و فنی با مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در امور تحقیقاتی، پژوهشی،مهارت‌آموزی،کاربینی در بخش استادان و دانشجویان پرداختند.

در پایان این نشست ،حاضران به همراه رئیس دانشگاه از بخش‌های مختلف مجموعه کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های فعال و مجهز دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد بازدید نمودند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز